Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Cameron Diaz vydala další knihu. Jak stárnout s grácií?

17. dubna 2016 | 06:00

Cameron Diaz (43) se kromě herectví věnuje i psaní knih. Na svém účtu už má jeden titul a nyní přidala další. Tentokrát se věnuje procesu stárnutí.

Její první kniha Body Book, která vyšla v roce 2013, se setkala s velkým úspěchem. Její "návod" na zdravý životní styl oslovil zástupy ženy, které toužily získat perfektní tělo jako Cameron. Není divu, že se kniha stala bestsellerem.

Ve své druhé knize Longevity Book se zaměřila na proces stárnutí. "Čím dříve si uvědomíme, že se není proč stydět za přirozený proces, kterým stárnutí je, tím lépe. Je třeba si říct: jsem s tím smířená, těším se na všechno, co s tím přichází," řekla herečka pro Woman´s Health.

Cameron Diaz
Autor: Instagram.com

Její spoluautorkou je Sandra Bark, která se podílela i na psaní Cameroniny prvotiny. Longevity Book je osobním praktickým průvodcem zaměřujícím se na to, co se s tělem děje s přibývajícími lety, jak se s tím vyrovnat a stárnout s grácií.

Zmiňuje se v ní také o tom, jak důležitý je spánek – a že Cameron ho bere opravdu vážně! "Ponocování je pro mladé. Já miluju spánek a rutinu, kterou dělám pokaždé, než ulehnu na polštář." A jaké je její tajemství mladistvého looku? Nestresovat se z toho, že léta i vrásky přibývají. Podle ní jde o to, jak to máme nastavené v mysli, podle toho se pak řídí i tělo.

Cameron se nyní prostě vyloženě daří, a to nejen pracovně. Konečně našla toho pravého, hudebníka Benji Maddena, za kterého se provdala minulý rok.

Video se připravuje ...
Cameron Diaz mluví o své nové knize Longevity Book. • VIDEO: Youtube.com

Autor: luh