Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Poznáte je? Víte, jak vypadaly tyhle hollywoodské celebrity jako děti?

  • 11. dubna 2016 | 06:00

    Kdo byl rebel a kdo zase tatínkova holčička? Podívejte se s námi do rodinné historie hvězd. Možná že vás překvapí, z jak rozdílných prostředí se dostaly na výsluní... A zná je teď celý svět. 

  • Jennifer Aniston (47)

    Autor: Profimedia.cz
    Vyrůstala v Řecku. Oba její rodiče jsou herci, takže není divu, že se vydala v jejich šlépějích. Tatínek pochází z Kréty, maminka z New Yorku, a když se rozvedli, přibyli ještě dva nevlastní bratři. Ještě předtím žila rok se svou rodinou v Řecku. Divadlu se začala věnovat už na střední škole, ale proslavila se až v seriálu Přátelé.
    Jennifer Aniston
    Autor: shutterstock, profimedia

  • Keanu Reeves (51)

    Autor: Profimedia.cz
    Strýčky by nespočítal. Narodil se v libanonském Bejrútu americké striptérce a čínsko-havajskému geologovi. Odtud jeho exotický vzhled i jméno. Když se narodila sestra Kim, rodiče se rozešli. Matka měla tolik milenců a děti „strýčků“, že si je prý ani nepamatují. Museli se za nimi neustále stěhovat, proto Keanu býval velmi špatným žákem, ale miloval hokej. Na ledu si ho také všimli filmaři.
    Keanu Reeves
    Autor: shutterstock, profimedia

  • Brad Pitt (52)

    Autor: Profimedia.cz
    Sexy kluk je nejstarší ze tří dětí a jeho velmi přísný otec vedl rodinu k silné víře v Boha a k poslušnosti. Pracoval jako přepravce zboží a matka jako školní poradkyně. Brad začal po střední škole studovat žurnalistiku a design, ale záhy ho okouzlilo filmové plátno a vydal se zkusit štěstí do Hollywoodu. Po letech mizérie uspěl hlavně díky svému sex-appealu.
    Brad Pitt
    Autor: shutterstock, profimedia

  • Liv Tyler (38)

    Autor: Facebook
    Změnila si jméno. Její matkou je vášnivá rocková fanynka a milenka řady známých zpěváků. Kdo je Liviným otcem, dlouhá léta tajila. Ve dvanácti letech se Liv setkala s dcerou Stevena Tylera Miou, a ta jí byla tak podobná, že matka musela přiznat pravdu. Liv si pak změnila jméno na Liv Tyler.
    Liv Tyler
    Autor: shutterstock, profimedia

  • Kate Winslet (40)

    2607335:gallery:true:trueV divadle byla od mala. Narodila se do rodiny vášnivých amatérských divadelníků. Její prarodiče dokonce měli na zahradě vlastní divadlo, ve kterém hrála celá rodina. Sama Kate začala herectví studovat už v jedenácti letech. První roli dostala záhy v reklamě na populární britské cereálie.

    Kate Winslet
    Autor: shutterstock, profimedia

  • Johnny Depp (52)

    Johnny Depp
    Autor: shutterstock, profimedia
    Náctiletý narkoman. Jeho prababička pochází z kmene Cherokee. Johnny má ještě tři starší sourozence: sestru Christie, která pracuje jako jeho osobní manažerka, bratra – scenáristu Daniela – a sestru Debbie. Johnny se ve dvanácti letech dal na drogy. Aby se chytil něčeho užitečného, dostal kytaru, jejímž strunám úplně propadl. V šestnácti letech založil kapelu The Kids a rozhodl se věnovat se hudbě. K herectví se dostal díky náhodě. Jeho první žena ho seznámila s Nicolasem Cagem, který ho uvedl do světa filmu.
    Johnny Depp
    Autor: shutterstock, profimedia

  • Salma Hayek (49)

    Autor: Instagram.com
    Rozmazlený spratek. Tatínek Libanonec vydělával balík v ropné společnosti, matka byla operní zpěvačkou. Salma byla velmi tvrdohlavá, temperamentní a zhýčkaná, dokonce až tak, že ji rodiče poslali do internátní katolické školy v Louisianě, odkud ji ale po dvou letech vyhodili. Později začala hrát v mexických telenovelách, do filmu prorazila až snímkem Desperado.
    Salma Hayek
    Autor: shutterstock, profimedia

  • Pierce Brosnan (62)

    Autor: hermina.cz
    Polykal oheň. Neměl to lehké, protože ho otcem opuštěná matka jako čtyřletého odložila k prarodičům. Po jejich smrti žil u různých příbuzných, až se nakonec maminka smilovala a vzala si ho k sobě. Bylo mu jedenáct a rostl z něj rebel. Začal chodit na designovou školu, kde se naučil excelentně polykat oheň, a tak se nechal najmout do cirkusu. Na herecké škole maturoval až ve 24 letech. Dnes je příkladným otcem.
    Pierce Brosnan
    Autor: shutterstock, profimedia

Diskuse ke článku
.