Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nej outfity uplynulého týdne: Katy Perry jako kovbojka a Rihanna v noční košili!

  • 5. dubna 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Katy Perry (31)

    Zpěvačka Katy Perry si minulý týden nenechala ujít 51. ročník předávání hudebních country cen ACM Awards a zvolila tematický outfit. Neoblékla se však jako obyčejná "country holka", ale jako barbie v zajetí třásní a westernových kravských potisků. Její model byl rozhodně vtipný, ale s vkusným outfitem neměl vůbec nic společného. Katy je ráda středem pozornosti, a to se jí tentokrát opravdu povedlo.

    Katy Perry
    Autor: profimedia.cz
  • Eva Longoria (41)

    Hvězda Eva Longoria ozdobila madridský večer Global Gift Gala, kde se ukázala v dlouhých metalických šatech posetých flitry. Jak už je u Evy zvykem, není jí naprosto co vytknout. Opět vypadá božsky! Závidíme a tleskáme!

    Eva Longoria
    Autor: profimedia.cz
  • Rihanna (28)

    Na hudební akci Black Girls Rock! nemohla chybět jedna z nejoblíbenějších zpěvaček současnosti Rihanna. Ta pro tuto příležitost zvolila poněkud rozmanitý outfit. Ultrakrátké šortky spolu s maxikošilí tvoří ležérní letní model, který však rozhodně není hodný společenské události. V kombinaci s huňatým kožichem je to pořádný módní guláš! Černé lodičky s perličkami jsme si však zamilovaly!

    Rihanna
    Autor: profimedia.cz
  • Zendaya (19)

    Mladá americká zpěvačka Zendaya je superštíhlá, a tak si může dovolit přesně kopírovat aktuální módní trendy. Jedním z nich je bezesporu odvážný crop top s nadýchanou sukní sahající až na zem. Velmi často tuto kombinaci nosí také zpěvačka Taylor Swift. Na londýnské premiéře dramatu Confirmation byla Zendaya opravdovou ozdobou.

    Zendaya
    Autor: profimedia.cz
  • Eva Mendes (42)

    Absolutní vítězkou je pro nás však americká herečka Eva Mendes, která předvedla své dokonalé ženské křivky v úpletových šatech. Ty jsou nejen absolutním hitem aktuální sezony, ale také je navrhla sama herečka. Gratulujeme!

    Eva Mendes
    Autor: profimedia.cz

    Sledujte i další outfity slavných krásek!

Diskuse ke článku
.