Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Gwyneth Paltrow polevila, svým dětem už dává i nutellu!

30. března 2016 | 06:00

Americká herečka bývala vždy striktní ve svém jídelníčku. Stejně přísný režim praktikovala i na dětech. Podle svých slov ale už polevila a dětem dovolí i sladké dobroty.

Kdo by uvěřil, že zdravým jídlem posedlá Gwyneth Paltrow (43), která prosazovala dietu s nulovým obsahem sacharidů, by svým vlastním dětem dovolila nutellu? O svém mírnějším přístupu se rozpovídala při rozhovoru v americkém rádiu KIIS. 

"Naštěstí děti mají oběd ve škole, takže mi odpadla jedna starost, díkybohu," říká Gwyneth. "Když byly menší a jely se školou na výlet, tak jsem šla nadšeně udělat salát a závitek, ale teď je to spíš: Na, tady máte sendvič s nutellou."

Video se připravuje ...
Gwyneth shrnuje svůj život ve dvou minutách pro Glamour magazín • VIDEO: Youtube.com

V jídelníčku herečky a její rodiny jde tak o obrat o 180°. V roce 2013 ve své kuchařce totiž přiznala, že nikdo z její rodiny nejí nezdravé potraviny, jako jsou těstoviny, chleba a rýže. 

Zdravý životní styl se svým dětem snažila vštěpovat už od začátku, ale je jasné, že Apple (11) a Mosese (8) mnohem víc lákají sušenky než mrkev s hummusem. "Je to součástí dětství, i já je miluju, takže tomu naprosto rozumím."

Za svým striktním jídelníčkem si pořád stojí, ale bez chybičky není. "Není to udržitelné a ani zábavné. Pizza, cigareta na párty, skvělé martini, sklenka vína navečer... To není nic špatného. Jsou to momenty, které dělají týden lepší," uzavírá. 

Další novinky ze světa celebrit sledujte v rubrice VIP.

Autor: luh