Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nej outfity uplynulého týdne: Victoria Beckham předvedla vlastní šaty!

  • 22. března 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Victoria Beckham (41)

    Módní ikona Victoria Beckham se minulý týden objevila na galavečeru amfAR v Hongkongu. Jako správná "byznysmenka" oblékla šaty ze své vlastní kolekce, kterým tak udělala skvělou propagaci. Kostkované korzetové šaty by pověšené na ramínku pravděpodobně vypadaly fádně, ale když je oblékne taková hvězda jako Victoria, hned vypadají zajímavě. Takže od nás má za šaty velké plus, ale za nošení podpatků, které jí doktoři zakázali, zase velké minus!

    Victoria Beckham
    Autor: profimedia.cz
  • Taťána Kuchařová (28)

    Táňa Kuchařová si jako jedna z mnoha slavných osobností nenechala ujít slavnostní zahájení letošního Febiofestu v Obecním domě. Tělové šaty s holými zády a hlubokým výstřihem pro ni ušila její dvorní návrhářka Ivana Mentlová. Táňa vypadala opravdu božsky, jen světle modrou kabelku na řetízku bychom vyměnily za drobné černé nebo nude psaníčko do ruky.

    Taťána Kuchařová
    Autor: profimedia.cz
  • Andrea Verešová (35)

    Slovenská módní ikona Andrea Verešová nemohla na zahájení Mercedes-Benz Prague Fashion Week chybět. Jako vždy zvolila šaty, kterými všem přítomným vyrazila dech. Šedé midišaty s průstřihy na bocích a efektně řešeným výstřihem modelce perfektně sedly a zvýraznily její přednosti. Proč přes ně Andrea oblékla neforemnou oranžovou vestu, je nám záhadou, ale i tak vypadala jako vždy skvěle!

    Andrea Verešová
    Autor: profimedia.cz
  • Miranda Kerr (32)

    Australská modelka Miranda Kerr byla minulý týden ozdobou tiskové konference značky Samantha Thavasa, která se konala v Japonsku. Superštíhlá Miranda oblékla sněhobílé pouzdrové šaty, které doplnila zlatými sandálky a zářivě růžovou kabelkou z nové kolekce prezentované značky. Kromě perfektního outfitu musíme pochválit i modelčino krátké mikádo, které jí ubralo několik let a dalo vyniknout jejím obličejovým rysům.

    Miranda Kerr
    Autor: profimedia.cz
  • Kirsten Dunst (33)

    Herečka Kirsten Dunst si na vyzývavé modely příliš nepotrpí. Důkazem jsou i tyto černé krajkové šaty s výšivkou, ve kterých vyrazila na natáčení zábavné show Jimmyho Kimmela. I když šaty dělají herečku starší, sluší jí. Stejně tak nás baví černo-oranžová brašna a páskové sandálky, které opticky prodlužují nohy.

    Kirsten Dunst
    Autor: profimedia.cz

Klíčová slova:  vip, outfit, oblečení, trendy, móda, styl, týden
Diskuse ke článku
.