Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Slavná fitness trenérka Jillian Michaels požádala o ruku svou přítelkyni

16. března 2016 | 10:44

Jillian Michaels požádala svou dlouholetou partnerku Heidi Rhoades o ruku originálním způsobem – ve své vlastní reality show!

Kdo by neznal fitness trenérku Jillian Michaels (42) a její zázračný třicetidenní program cvičení? Díky úžasným výsledkům svého cvičebního programu získala popularitu po celé zeměkouli.

Jillian Michaels
Autor: Instagram.com
Závěrečná epizoda její reality show Just Jillian byla minulý týden plná překvapení. V poloprázdném kinosále, kde byli jen rodina a přátelé, nejdřív Jillian Heidi překvapila krátkým videem, ve kterém se objevily sestřihané momenty z jejich 7letého vztahu. Video zakončovaly fotky jejich přátel, kteří drželi nápisy: "Vezmeš si mě?" Po skončení Jillian klekla před Heidi: 

"Vím, že se pořád chovám strašně, ale jestliže to vydržíš, byla bych moc ráda, kdyby sis mě vzala." Heidi se slzami v očích odvětila: "Opravdu?!" A samozřejmě následovala odpověď ano!

S Heidi jsou spolu od roku 2009 a mají dvě děti: adoptovanou Lukensiu (5) z Haiti a Phoenixe (3), kterého porodila Heidi jen dva týdny předtím, než si domů přivezly Lukensiu. Jillian pro E! Online prozradila, že Heidi je všechno, co ona sama není: milá, klidná, pozorná, sladká, milující. "Je pro mě perfektní osobou."

Další novinky ze života slavných sledujte v rubrice VIP!

Video se připravuje ...
Jillian Michaels požádala o ruku svou přítelkyni • VIDEO: Youtube.com

Autor: luh