Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nicole Kidman nebude mít páté dítě! Spousta celebrit nemůže mít ani jedno

5. března 2016 | 06:00

Oscarová herečka Nicole Kidman se nikdy netajila tím, že rodina je pro ni na prvním místě a že se nebrání tomu, aby byla co nejpočetnější. Nyní se však svěřila magazínu Marie Claire, že už další děti bohužel nepřibudou.

 

Hollywoodská hvězda Nicole Kidman (48) je hrdou matkou dvou vlastních a dvou adoptivních dětí, ale ani to jí nestačí a přála by si páté dítě, to už však nepřipadá v úvahu, a tak si užívá štěstí a radost, které jí potomci přinášejí.

Štastná rodina na začátku devadesátých let.
Autor: instagram

Velká rodina byla vždy jejím snem a se čtyřmi dětmi si ho jistě splnila. Isabellu (23) a Connora (21) adoptovala s tehdejším partnerem Tomem Cruisem, sedmiletou dceru Faith Margaret a pětiletou Rose jí porodila náhradní matka a otcem je hereččin manžel – hudebník Keith Urban. Děti i manžel jsou pro Nicole v životě zásadní a těžko snáší jakékoli delší odloučení.

Nicole Kidman a Keith Urban odlétají i se svými dcerami ze Sydney.
Autor: keith urban, nicole kidman

Přestože jí nebylo dopřáno to, že by alespoň jedno ze svých milovaných dětí sama odnosila, má obrovské štěstí, protože je spousta párů a žen i mezi celebritami, kterým dítě asi nebylo souzeno vůbec.

 

Video se připravuje ...
Nicole Kidman v reklamě Chanel z roku 2004 • VIDEO: Youtube.com

Na ty nejznámější se podívejte ve fotogalerii.