Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Celebrity na síti: Reese Witherspoon na Oscarech a krásná Britney Spears

  • 5. března 2016 | 06:00
    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo nemá na nějaké z těchto sociálních sítí účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu odehrálo u celebrit? Nakoukněte do jejich soukromého života!
  • Justin Timberlake

    Manželka Justina Timberlaka (35) Jessica Biel se od svého manžela dočkala ke svým 34. narozeninám krásného blahopřání. "Slovy nejde vyjádřit, co pro mě znamenáš. Jsi ta nejúžasnější máma a manželka, jakou si jen člověk může přát. Hrozně moc tě miluju," napsal Justin k fotce.

    Justin Timberlake se svou manželkou Jessikou Biel
    Autor: Instagram.com

  • Reese Witherspoon

    Víkend a konec minulého týdne se nesly v duchu předávání Oscarů. Na galavečeru nechyběla ani Reese Witherspoon (39), které to v modrých šatech od Oscara de la Renta ohromně slušelo. 

    Takhle krásně Reese vypadala na letošních Oscarech.
    Autor: Instagram.com
     

    S herečkou Kerry Washington, kterou můžete znát například z filmu Nespoutaný Django, si střihla selfie na červeném koberci.

    Reese s Kerry Washington na předávání Oscarů.
    Autor: Instagram.com

     

  • Salma Hayek

    Salma Hayek (49) zažívá smutné chvíle. Jejího milovaného devítiletého psa Mozarta našla mrtvého na jejich ranči. Podle magazínu People ho zastřelil Salmin soused potom, co Mozart napadl jeho psa v garáži. Se snahou domoci se vysvětlení a spravedlnosti se Salma obrátila na místní policii. Ta ale případ uzavřela tím, že její soused měl oprávnění bránit svého psa a nic protizákonného neprovedl.

    Pes Salmy Hayek Mozart, kterého zastřelil její soused.
    Autor: Instagram.com

    Touto fotkou Salma poděkovala všem svým fanouškům za podporu, kterou v těchto dnech opravdu potřebuje.

    Salma Hayek poděkovala svým fanouškům za podporu.
    Autor: Instagram.com

  • Britney Spears

    Britney na obálce V magazínu
    Autor: Instagram.com

    Zdá se, že Britney (34) se teď nachází v dobrém životním období, jak se zdá. Na obálce magazínu V, která oslavuje 100. vydání magazínu, je k nepoznání, i když musíme brát v potaz práci retušérů. Ale to, že je ve skvělé kondici, se jí upřít nedá!

    Britney je ve skvělé kondici!
    Autor: Instagram.com

  • Kylie Minogue

    Zpěvačka Kylie Minogue (47) je původem z Austrálie, ale jejím domovem je Londýn. Minulý týden si ale zaletěla na vystoupení do Sydney. "Nemůžu se dočkat koncertu v Sydney!" napsala k fotce. V současnosti je ve vztahu s Joshuou Sasse, který je skoro o dvacet let mladší.

    Kylie Minogue si zaletěla na koncert do své rodné Austrálie.
    Autor: Instagram.com

     

  • Daisy Ridley

    Daisy Ridley (23), hvězda nejnovějších Star Wars, vyrazila mnoha lidem dech, když na svém profilu zveřejnila fotografii, kde je s Barbrou Streisand. Na předávání Oscarů totiž řekla, že nahrála duet s velmi úspěšnou a váženou zpěvačkou, ale jméno neprozradila. S pravdou ven se rozhodla vyjít prostřednictvím Instagramu. Jsme zvědavé na výsledek!

    Daisy Ridley není jen talentovanou herečkou, ale i zpěvačkou! Nazpívala duet s Barbrou Streisand.
    Autor: Instagram.com

Autor: luh
Diskuse ke článku
.