Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Podpatky jí zničily nohy! Co se stalo Victorii Beckham? Proč odložila své milované jehly?

26. února 2016 | 06:00

Už před pěti lety lékaři varovali Victorii Beckham, že se bude muset vzdát svých vysokých podpatků, které snad nikdy nebyly nižší než deset centimetrů, jinak si nebezpečně zahrává se svým zdravím. Tehdy je ještě moc neposlouchala, ale nyní to vypadá, že konečně dostala rozum.

Je pár věcí, kterými je Victoria Beckham opravdu proslulá. Svým manželem Davidem, tím, že se nikdy nesměje, a tím, že nikdy neodkládá vysoké podpatky. Tomu, jak se zdá, je nyní konec. Návrhářka se svěřila britskému deníku The Telegraph, že její chodidla jsou neustálým nošením bot na vysokých podpatcích úplně zruinovaná. Victoria nyní oplakává své patnácticentimetrové podpatky, se kterými se musí rozloučit přinejmenším v běžném, každodenním životě. Časté cestování, péče o malou dcerku a spousta práce, to je i tak zátěž pro organismus. A ještě k tomu neustálé balancování na jehlách si vybralo svou daň.

 

...
Autor: facebook

Zřejmě proto překvapila diváky na své přehlídce v New Yorku. Ti očekávali, že vyjde na molo při závěrečném děkování ve svém klasickém glamour stylu. Jenže Victoria vystoupila v pohodlných šedivých kalhotách a bílých teniskách značky Adidas, které už jednou předtím obula. Komentovala to tak, že konečně nechala návštěvníky, aby ji viděli takovou, jaká doopravdy je. Pár hodin poté se jí to zřejmě rozleželo a už měla na sobě opět svůj obvyklý outfit – a samozřejmě nesměly chybět lodičky.

 

...
Autor: facebook

Tak uvidíme, jak dlouho bude naslouchat svému tělu a doporučení lékařů, kteří podpatky rozhodně neschvalují.

Video se připravuje ...
Podívejte se, jak se Victoria Beckham rozhovořila o svém novém já v teniskách a pohodlných kalhotách. • VIDEO: youtube