Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zpěvačce Adele se sice daří, ale šaty si vybrat neumí! Posuďte sami

25. února 2016 | 14:00

Hudební událostí roku bývá obvykle předávání cen Grammy, tento rok je ale zřejmě předčilo předávání britských hudebních cen Brit Awards. Absolutní královnou celé události se stala zpěvačka Adele, která proměnila čtyři z pěti nominací. Svými šaty však šokovala!

Adele čeká tento rok evropské turné, kterým ohlásila svůj velký návrat z mateřské dovolené. Pracuje na sobě, jak může, a výsledky jsou vidět čím dál víc. Na svůj Instagram dává fotky z posilovny a její postava nabírá sice stále plných, ale zato pevných ženských křivek. Ty předvedla i před deseti dny na cenách Grammy v rudých šatech s krajkovým živůtkem zdobeným kamínky. Všichni už zapomněli na to, že selhala technika a vypadl zvuk, protože její výkon byl i tak famózní a v karmínových šatech byla Adele jednoduše skvostná.

Po červené barvě sáhla i nyní při předávání cen Brit Awards, ale... Adele tentokrát vsadila na hluboký výstřih, který sice všem ukázal dmoucí se ňadra, ale zbytek postavy zakryl jako neforemný hábit. Šaty jsou z akutální kolekce pro jaro léto 2016 od italského návrháře Giambattisty Valliho. Když bezprostředně srovnáme fotky, které dělí čtrnáct dní, je na první pohled jasné, že rudá róba Adele zbytečně pár kilo přidává. Volánky a neforemný splývavý střih nebyly vůbec dobrou volbou pro ženu krev a mléko. Za to černé, v horní části vypasované šaty, dokonale podtrhly úzký pas a ženskou siluetu. Fanoušci Adele sice na sociálních sítích šaty chválí, ale nějaká dobrá kamarádka by ji měla otevřít oči.

Před dvěma týdny vypadala Adele na cenách Grammy mnohem lépe.
Autor: profimedia

Každopádně Adele k jejímu úspěchu v hudební branži gratulujeme a těšíme se na další povedené hity.

Video se připravuje ...
Podívejte se, jak získané ceny Adele dojaly. • VIDEO: youtube

Sledujte i další zajímavosti a novinky ze světa českých i zahraničních celebrit!

Autor: kar