Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Dárkový balíček na Oscarech: Slavní si odnesou vibrátor nebo výlet do Izraele

25. února 2016 | 06:00

Věděli jste, že umělci nominovaní na různé ceny dostávají dárkové balíčky? Asi aby nikdo neodešel s prázdnou. Balíčky na Oscarech jsou už tradicí, ale jejich obsah se vymyká hranicím rozumu. Je libo ruličku toaletního papíru za 7 tisíc? V Hollywoodu je možné všechno!

Jak zmírnit žal a smutek umělců nominovaných v pěti hlavních kategoriích, kteří ale sošku nezískají? Balíčkem plným toho nejluxusnějšího zboží. Letos si ale o poznání víc polepší, cena balíčku je o milion vyšší než minulý rok. Takže – Leo, žádný strach, když to nevyjde, budeš mít aspoň dárečky!

Obsah je opravdu rozmanitý a součet cen všech věcí dohromady dává přes pět milionů. Co všechno si hvězdy červeného koberce odnesou domů?

Kromě vibrátoru, upírského liftingu poprsí (kdy díky vlastní krvi napíchané do prsou dojde ke zlepšení pokožky) a poukazu na plastický zákrok také luxusní toaletní papír nebo výlet do Izraele.

Dále slavní budou moci zajet si na třídenní pobyt do Itálie, rok si půjčovat Audi 4, zajít si na tři hodiny fitness tréninku s Jayem Cardiello, nosit náhrdelník ze sterlingového stříbra nebo si dát proteinovou tyčinku. 

Dohromady balíček čítá 34 položek a ty si tento rok užijí například Jennifer Lawrence, která je nominována na Oscara za hlavní roli ve filmu Joy, Cate Blanchett, která uchvátila svým výkonem ve filmu Carol, nebo Matt Damon, který zazářil jako Marťan. Jak to celé dopadne, se dozvíme už tuto neděli.

Podívejte se, kdo všechno je tento rok nominován na Oscara: 

Mnoho dalšího o životě slavných najdete v rubrice VIP.

Autor: luh