Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Leonardo DiCaprio má konečně Oscara! Proč ho tak milujeme?

29. února 2016 | 06:00

Člověk by musel žít asi v hlubokých lesích, aby nezaznamenal, který z předních hollywoodských herců stále čekal na toho svého zlatého mužíka. I my v redakci jsme mu držely pěsti, aby konečně Oscara získal. A podařilo se!

Jeho kariéra je prošpikována těmi nejlepšími filmovými trháky, a přesto ještě nezískal Oscara. Až dnes! Celý svět jásá a gratuluje mu.

Leonardo DiCaprio (41) si vybojoval zlatou sošku za svůj nejnovější film Revenant: Zmrtvýchvstání, který režíroval Alejandro González Iňárritu. Ve filmu si zahrál lovce, který doslova vstane z mrtvých.

Leo nedal svým nominovaným hereckým kolegům šanci a odvládl i vyhlašování Zlatých glóbů, ceny SAG a britské ceny BAFTA. V pořadí již čtvrtá cena letošního roku je pro něj však tou nejvzácnější.

Video se připravuje ...
Trailer k oscarovému filmu The Revenant. • VIDEO: youtube.com

Cenu Oscar za nejlepšího režiséra si odnesl Alejandro González Iñárritu právě za film Revenant: Zmrtvýchvstání. Nejlepší herečkou ve vedlejší roli se stala Alicia Vikander za roli v dramatu Dánská dívka a nejlepší herečkou v hlavní roli Brie Larson za film Room. Oscara za nejlepšího herce ve vedlejší roli si trochu překvapivě odnesl Mark Rylance za Most špiónů. Nejlepším filmem se stal Spotlight. 

Leonardo DiCaprio získal svého prvního Oscara!
Autor: oscar.go.com

Jak šel čas s jedním z nejvíc sexy herců Hollywoodu, který se konečně dočkal vysněného Oscara:

 

Sledujte i další novinky ze světa celebrit!