Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Katy Perry si našla piráta z Karibiku a je až po uši zamilovaná

16. února 2016 | 14:40

Fešný Orlando Bloom, kterého miluje polovina zeměkoule již od dob jeho role romantického Willa Turnera v Pirátech z Karibiku, je asi opět zamilovaný. Již jednou ženatého britského gentlemana totiž ulovila americká dračice Katy Perry.

Poslední měsíc se zdá, že jsou tihle dva spolu tak často, jak jim to jejich nabitý pracovní rozvrh dovolí. Již na afterparty po Zlatých glóbech se k sobě měli, ale zdálo se to jen jako flirt. Od té doby byli ale tihle dva spatřeni ve společnosti znova a polibky, dotyky a neustálé flirtování ukazují, že propadli jeden druhému.

Zdroj z okolí zpěvačky prozradil, že je do něj úplně blázen. „Líbí se jí, jaký je gentleman. Otvírá jí dveře, píše jí krásné esemesky a posílá jí květiny,“ nechal se zdroj slyšet. Které ženě by něco podobného neučarovalo? Z předchozího manželství s Mirandou Kerr má Orlando syna Flynna, kterému bylo v lednu pět let. Katy se už s ním dokonce seznámila.

Video se připravuje ...
Katy Perry na záznamu paparazzi odchází z koncertu Adele, kde měli společné rande • VIDEO: youtube

Katy Perry byla naposled spojována se zpěvákem Johnem Mayerem, se vztahem je ale evidentně opravdu konec. Byla také vdaná za Russella Branda. Jejich manželství skončilo po esemesce. Celkově to byla asi pro zpěvačku trochu životní lekce. Doufejme, že gentleman Orlando Bloom bude konečně ten pravý.