Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Christian Grey je zpátky! Podívejte se na sex jeho „zvrácenýma“ očima

10. února 2016 | 12:30

Trilogie erotických románů o milionáři Christianu Greyovi a Anastasii Steel, jež masivním způsobem zahýbala světem, se již zdála být u konce. Vy, které jste propadly tomuto druhu literatury a zamilovaly si její protagonisty, můžete začít jásat. Je tu další pokračování.

Není to pokračování v pravém slova smyslu. Příběh je u konce a na jeho happyendu se zatím nic měnit nebude. Kniha Grey, která dnes vychází, vypráví celý příběh znova od začátku. Rozdíl je ovšem v tom, že původní tři díly byly popisovány z Anastasiina úhlu pohledu. Vy jako čtenářky jste byly v její hlavě a ona vám svěřovala veškeré své pocity.

Video se připravuje ...
Anna Marešová navrhla postel podle Padesáti odstínů šedi. Podívejte se, jak vypadá! • VIDEO: Adam Balažovič

Tentokrát se ovšem dostanete do hlavy samotnému panu Greyovi. V té ale, jak dobře víte, se nic neodehrává tak, jak se to odehrává u běžných smrtelníků. Možná nám to naznačí, co se děje v mozcích našich partnerů, a pomůže nám to odhalit různá partnerská tabu.

Pár dní před svátkem všech zamilovaných tak budete mít možnost načít novou kapitolu milostného příběhu. Uvidíte, zda se autorce povedlo pochopit a popsat mužský pohled na svět.