Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ples v Opeře, celebrity a jejich doprovody: Koho si dámy přivedly?

Video se připravuje ...
Na Ples v Opeře si dámy přivedly své mužné doprovody
VIDEO: Adam Balažovič
9. února 2016 | 06:00

Vybrat si róbu na ples tak významný, jako je ten v Opeře, je občas oříšek, ale vybrat si ten správný a reprezentativní doprovod, speciálně pokud jste nezadané, může být ještě mnohem těžší. Musí být pohledný, musíte se s ním cítit dobře a hlavně – měl by umět tančit.

Lucie Borhyová si letos mohla mezi muži vybírat. Jelikož se rozešla s moderátorem Michalem Hrdličkou, pátrala po tom správném, ale volba nakonec padla na tatínka. Tomu to opravdu slušelo. „Připravoval jsem se na ples asi tři dny, než jsem to dal všechno dohromady, ale my to nemáme tak složité. Black tie je prostě daný.“

Po svém kadeřníkovi sáhla zase Nikol Moravcová. Krásně ji dopředu učesal – a za odměnu ho Nikol vzala s sebou. Strávil česáním jejích vlasů čtyři hodiny, takže si to jistě odpracoval. „Jaký bych si mohl přát krásnější doprovod, než je Nikol?“ prohlašoval. 

Celebritami se to na plese jen hemžilo. Dorazili i zahraniční hosté. Po dramatické cestě, kdy herci Tomu Rileymu a jeho přítelkyni Lizzy Caplan uletělo letadlo, se na ples nakonec dostali i oni. Simona Krainová sice na chvíli ztratila drahou náušnici, tu jí pomohla najít redaktorka Blesku.cz Kristýna Léblová, a ne její manžel Karel. Ale i tak jim to slušelo! Podívejte se na video a do naší galerie, kdo s kým letos na ples vyrazil.

 

Pokud máte rádi svět celebrit, můžete si na našich stránkách přečíst i další zajímavosti.