Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nej outfity uplynulého týdne: Kate ukázala další kabátek, Amal Clooney superštíhlé nohy!

  • 9. února 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Emma Thompson (56)

    Oblíbená britská herečka, kterou určitě znáte jako učitelku z Harryho Pottera nebo stárnoucí matku z oblíbeného vánočního filmu Láska nebeská, pravděpodobně zastavila čas. S blížící se šedesátkou vypadá snad nejlépe za dobu své hvězdné kariéry. Na předávání cen Evening Standard British Film Awards 2016 si vyrazila se svou dcerou Gaiou a vypadala spíše jako její starší sestra než matka. V pudrově růžovém kostýmku od Stelly McCartney omládla o několik let. Skvěle vypadala i halenka ve stejně romantickém odstínu ozdobená zipem ve výstřihu. I bez klasických šatů lze na červeném koberci oslnit.

    Emma Thompson
    Autor: profimedia.cz
  • Camilla Kerslake (27)

    Stejného předávání cen se zúčastnila i – u nás méně známá – zpěvačka Camilla Kerslake, která zaujala svou nevšední večerní róbou. Oblékla sněhobílé šaty s plisovanou sukní a nápadnou vázankou u krku, která je v posledních měsících opravdovým hitem. Zpěvačka vhodně zvolila rozpuštěné vlasy místo propracovaného drdolu nebo jiného složitějšího účesu, který by byl společně se zdobeným vrškem šatů příliš.

    Camilla Kerslake
    Autor: profimedia.cz
  • Kate Middleton (34)

    Vévodkyně Kate je po pauze zase zpět v "práci". Před pár dny přivítala letecké kadety RAF na 75. výročí jejich jednotky. K této příležitosti oblékla bleděmodrý kabátek ve svém oblíbeném střihu a pod něj klasické černé pouzdrové šaty. Po porodních kilech samozřejmě není ani památky. Nemohl chybět ani typický klobouček, bez kterého Kate absolvuje jen málokterou významnou událost. Vypadala opět dokonale!

    Kate Middleton
    Autor: profimedia.cz
  • Penélope Cruz (41)

    Jednu slavnostní událost za druhou si v těchto dnech užívá španělská herečka Penélope Cruz, která je hlavní ženskou hvězdou očekávané komedie Zoolander 2. Na slavnostní londýnské premiéře se při příchodu této krásky zatajil dech snad všem přítomným. Dvojnásobná maminka vypadala v metalických šatech Versace jako bohyně. Naprosto perfektně zvolila i jednoduché sandálky na vysokém podpatku, blýskavé náušnice, náramek i prstýnek. 

    Penélope Cruz
    Autor: profimedia.cz
  • Amal Clooney (38)

    Právnička Amal společně se svým manželem Georgem Clooneym vyrazila na losangeleskou premiéru nového filmu Ave Caesar!, ve kterém hraje George jednu z hlavních rolí. Amal, která se v módě dokonale vyzná, potvrdila nový trend letošního roku – květinové motivy na malých i velkých společenských šatech. Možná jen délka šatů nás trochu zarazila. Pár centimetrů navíc by se na společenskou událost rozhodně hodilo víc, ale jinak je Amal opět bezchybná.

    Amal Clooney
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.