Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Catherine Zeta-Jones: Jaké jsou její triky pro bezchybný vzhled?

4. února 2016 | 06:00

Herečka s britskými kořeny prozradila, na jaké dvě věci nedá dopustit v spojitosti s péčí o pleť. Které přípravky jsou jejími tajnými pomocníky?

"Ta má plastiky!" pomyslel by si člověk při pohledu na tvář Catherine Zeta-Jones (46). Pravda je ale jinde, alespoň dle jejích slov. Recept na vypnutou a mladistvě vypadající pleť tkví v nejobyčejnějších postupech. Nedá dopustit na arganový olej a vodu.

Herečka má od přírody suchou pleť a pobyt v letadle a na natáčení v suchém vzduchu jí dvakrát neprospívá. Pleť tedy vyživuje arganovým olejem, který si na ni nanáší, a také se snaží přes den vypít dostatek tekutin.

Catherine si svou pleť udržuje arganovým olejem.
Autor: Profimedia.cz

Olej z plodů argánie trnité je původem z Maroka a dopustit na něj nedají ani Madonna nebo Gwyneth Paltrow. Olej je plný antioxidantů a vitaminu E, pomáhá v boji proti vráskám nebo akné a pokožka je po něm hebká a vypnutá. 

Pro perfektní postavu a dobrou náladu pravidelně cvičí ve vlastní domácí posilovně. Cvičí denně, a to minimálně 45 minut. Pomáhá jí to vyčistit si hlavu a navodit si dobrou náladu, a tím se vyrovnávat s bipolární poruchou, která jí byla diagnostikována v roce 2011.

Autor: luh