Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nej outfity uplynulého týdne: Zvítězily ženské křivky, kostnatá Nicole Kidman neoslnila!

  • 2. února 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Sofia Vergara (43)

    Kolumbijská herečka, o které slyšíme čím dál více, si vyrazila na předávání cen SAG Awards po boku svého novomanžela Joeho Manganiella. V růžových šatech Vera Wang byla absolutně nejkrásnější ženou celého večera. Sofia totiž ví, jaké jsou její přednosti a jak je "prodat". Velkou pozornost připoutal i masivní náhrdelník z 18karátového zlata zdobený diamanty. Takový šperk by vás vyšel zhruba na 4 a půl milionu.

    Sofia Vergara
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Podívejte se na video, co oblékly další slavné krásky • VIDEO: youtube.com, E!Entertainment

  • Julianne Moore (55)

    Na stejném předávání cen nemohla chybět ani nestárnoucí herečka Julianne Moore, která svým mladistvým vzhledem a vytříbeným vkusem na každé společenské akci boduje. Tentokrát však s róbou Givenchy šlápla vedle. Zelená je sice barva, která v kontrastu se zrzavými vlasy funguje na výbornou, ale nepovedený střih šatů nezachránila. Vršek s průstřihy na bocích herečce úplně zdeformoval hrudník a beztvará sukně celkovému dojmu také nepřidala. Velký přešlap!

    Julianne Moore
    Autor: profimedia.cz
  • Nicole Kidman (48)

    Módnímu peklu tentokrát propadla i herečka Nicole Kidman. Růžovo-fialové šaty Gucci plné volánků byly úplně mimo mísu. Střih nelichotil postavě, a to je Nicole opravdu superštíhlá. Divoké barevné kombinace se zase mnohem více hodí pro mladší ročníky. Zvláštní byla i volba doplňků. Hodně prstenů, masivní černý náramek ani bohémský náhrdelník s romantickými šaty vůbec nekorespondovaly!

    Nicole Kidman
    Autor: profimedia.cz
  • Anna Faris (39)

    Velkým překvapením uplynulého týdne byla komediální herečka Anna Faris, která v rudé róbě Naeem Khan všem vyrazila dech. Střih dokonale kopíroval hereččiny perfektní křivky, a navíc i barva a materiál se zasloužily o tento perfektní model. Metalické sandálky byly jen třešničkou na dortu! Perfektní!

    Anna Faris
    Autor: profimedia.cz
  • Monica Bellucci (51)

    Italská supermodelka a herečka Monica Bellucci minulý týden navštívila v Paříži nadační sbírku, která financuje výzkum HIV. K této příležitosti večer oblékla velmi úzké šaty, které nechaly vyniknout její oblé ženské křivky. Šaty se vzorem jsou velmi odvážné, ale risk se opravdu vyplatil.

    Monica Bellucci
    Autor: profimedia.cz

    Prohlédněte si i další vydařené i nepovedené outfity zahraničních i českých krásek.

Diskuse ke článku
.