Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Modelka Tyra Banks se dočkala dítěte: Syna jí porodila náhradní matka!

29. ledna 2016 | 14:00

Modelka Tyra Banks (42) a její přítel Erik Asla dostali ten nejkrásnější dárek. Po dlouhém zápasu s neplodností a umělým oplodněním jim náhradní matka porodila syna Yorka.

Tyra Banks potvrdila radostnou novinku, když sdílela fotku modro-růžové novorozenecké nemocniční čepičky. Pod fotku napsala: "Konečně jsme dostali ten nejlepší dárek, na kterém jsme tak těžce pracovali a za který jsme se modlili. Chlapeček má po mně prstíky a velké oči a Erikovu pusu a bradu. Děkujeme andělské ženě, která odnosila naše zázračné miminko. Modlíme se za každého, kdo bojuje o dosažení stejného štěstí. Yorku Banksi Aslo, vítej na světě."

Nemocniční čepička malého Yorka
Autor: Facebook, Instagram

Supermodelka randila s norským fotografem Erikem dva roky, když poprvé otevřeně promluvila o problému s otěhotněním. Časopisu People řekla: „Jsme tak nadšeni z našeho chlapečka, je to prostě uzlíček štěstí. Cesta, kterou jsme museli ujít, nebyla rozhodně jednoduchá, už jsem o tom několikrát mluvila. Ale na konci tunelu na nás čekalo jasně zářící nádherné světlo.“ A pokračuje: „Když jsem pohlédla poprvé do překrásných očí mého syna, pomyslela jsem na všechny ty ostatní, kteří vedou svůj boj s neplodností nebo neschopností donosit dítě. Nepřestanu se za ně nikdy modlit. Mé naděje a sny se naplnily ve chvíli, kdy jsem svůj poklad Yorka držela poprvé v náručí.“

Rodina Erika a Tyry se konečně rozrostla. Erik má už dvě děti s předchozí partnerkou.
Autor: Facebook, Instagram

Minulý rok v září neudržela Tyra slzy v závěrečném dílu své reality show FABLife, když se rozpovídala o tlaku ze strany médií, která na ni neustále útočí otázkou, kdy bude mít konečně dítě. Hvězda, která v minulosti prodělala neúspěšné pokusy o umělé oplodnění, se rozhodla se se svými zkušenostmi svěřit poté, co stejné problémy přestala tajit modelka Chrissy Teigen. Zároveň přiznala, že si celý život přála mít velkou rodinu a jak velký šok utrpěla, když se to nedařilo. Celý příběh má šťastný konec, ale na traumatické zkušenosti už Tyra nikdy nezapomene.

Video se připravuje ...
Chrissy Teigen a Tyra Banks se o svých problémech rozpovídaly v reality show FABLife (video v anglickém znění bez titulků). • VIDEO: Youtube