Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Celebrity na síti: Herzigová u Armaniho a svatební fotka Iana Somerhaldera

  • 30. ledna 2016 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit? Nakoukněte do jejich soukromého života!

  • Eva Herzigová

    Eva Herzigová v nejnovější kampani Giorgia Armani.
    Autor: Instagram.com

    Zleva: Eva Herzigová (42), Stella Tennant (47), Yasmin Le Bon (51) a Nadja Auermann (44)

    I Giorgio Armani vsadil při své kampani pro rok 2016 na dobře známé tváře. Tato čtveřice modelek byla na svém vrcholu v 80. a 90. letech a výběru návrháře můžeme jenom tleskat!

    Eva Herzigová v nejnovější kampani Giorgia Armani.
    Autor: Instagram.com

  • Tyra Banks

    Tyra se konečně dočkala vytouženého potomka!
    Autor: Instagram.com

    Touto fotkou oznámila Tyra Banks (42) světu, že se narodil její syn York. Dvaačtyřicetileté modelce a jejímu příteli Eriku Aslovi miminko odnosila náhradní matka, protože Tyře se nedařilo otěhotnět. Nechala se ale slyšet, že vždy toužila po velké rodině, akorát když už došla do stadia, kdy by děti chtěla, příroda tomu nepřála.

    "Nejlepší dárek, na kterém jsme pracovali a modlili se za něj, je konečně na světě. Má mé prsty a velké oči a Erikova ústa a bradu. Děkujeme andělovi ženy, která nám odnosila náš zázrak, a stejně tak se modlíme za všechny, kteří se potýkají s problémy dosáhnout tohoto radostného milníku v životě. York Banks Asla – vítej na světě," napsala modelka k fotce.

    Tyra Banks se dočkala miminka. Odnosila ho za ní náhradní matka.
    Autor: Facebook, Instagram

  • Jessica Alba

     

    Jessica Alba na návštěvě Londýan.
    Autor: Instagram.com

    Věděli jste, že herečka Jessica Alba v roce 2011 založila společnost The Honest Company, která se zabývá prodejem nezávadných eko produktů (bez obsahu škodlivých látek) pro miminka? Kvůli pracovním povinnostem spojeným s podnikáním si zaletěla do Londýna.

  • Cheryl Fernandez-Versini

    Cheryl si zaletěla na Barbados kvůli svatbě své kamarádky.
    Autor: Instagram.com
     

    Zpěvačka Cheryl Fernandez-Versini si zaletěla na slunný Barbados kvůli svatbě své kamarádky. "Lehce bych si zvykla na život na ostrově," připsala k fotce. A kdo ne? Na rozdíl od kamarádky se Cheryl v lásce moc nedaří. Po osmnácti měsících se rozpadlo její už druhé manželství. Co bylo důvodem? Neslučitelné rozdíly.

    Cheryl si zaletěla na Barbados kvůli svatbě své kamarádky.
    Autor: Instagram.com

  • Ian Somerhalder

     

    Fotka ze svatby Iana Somerhaldera a Nikki Reed.
    Autor: Instagram.com

    Svatba Iana Somerhaldera (37), hvězdy seriálu Ztraceni nebo Upíří deníky, a Nikki Reed (27), která si zahrála upírku Rosalie v sáze Stmívání, proběhla v utajení loni v létě. Svatebními fotkami se ani jeden z herců nepochlubil na sociálních sítích a museli jsme si počkat devět měsíců, než fotku se svými fanoušky sdílel Ian:

    "Devět měsíců manželství s tímto úžasným člověkem. Šťastné výročí, má nejdražší – nemůžu se dočkat dalších. Spousta dalších přijde a budou naplněna vzpomínkami. Miluju tě."

Autor: luh
Diskuse ke článku
.