Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Fotogalerie: Jak vypadá o 20 let mladší snoubenec Kylie Minogue?

29. ledna 2016 | 06:00

Australské zpěvačce a britskému herci stačily jen 4 měsíce na to, aby si uvědomili, že bez sebe nemohou žít. Důkazem toho je obrovský diamant třpytící se na Kyliině ruce. Snad už konečně našla štěstí v lásce!

Kylie Minogue (47) se s Joshuou Sasse (28) potkala poprvé v září při natáčení muzikálového komediálního seriálu Galavant, v němž si Kylie zahrála hostující roli. Od té doby jsou jen spolu. "Našla jsem lásku svého života a je to úžasné. Díky Joshuovi jsem tak nějak pořád jako v sedmém nebi," nechala se slyšet zpěvačka.

Mezi snoubenci je sice dvacetiletý věkový rozdíl, ale v jejich vztahu to nehraje absolutně žádnou roli. Dle zpěvaččiných slov se skvěle doplňují a od života nyní očekává víc než jen zlaté pozlátko šoubyznysu. "Chci od života víc, opravdu. Kdo ví, zda není rodina mým dalším horizontem? To by bylo neuvěřitelné," svěřila se herečka. 

V minulosti Kylie randila s modelem Andrésem Velencoso (37) nebo francouzským hercem Olivierem Martinezem (50). Snad se tedy sedmačtyřicetileté zpěvačce sen o rodině už tentokrát splní!

Autor: luh