Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nej outfity uplynulého týdne: Černá barva může být nudná i zázračná!

  • 26. ledna 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Jennifer Lopez (46)

    JLo nás nikdy nepřestane překvapovat. V Los Angeles minulý týden opět všem vyrazila dech, když si vyrazila na večírek po boku svého mladého přítele Caspera a k této příležitosti oblékla sněhobílé úzké šaty s hlubokým výstřihem. Asymetricky řešený spodek navíc odhaloval i zpěvaččino stehno, a tak o lačné pohledy mužů opravdu nebyla nouze.

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz
  • Penélope Cruz (41)

    Španělská herečka nemohla na předávání španělských filmových cen Feroz Awards chybět. Líčení a vlasy měla naprosto perfektní, ale černé vintage šaty Emanuel Ungaro nás příliš nenadchly. Jejich střih působil jako ledabyle zavázané pareo přes plavky. Sexy herečka to jindy umí mnohem lépe!

    Penelope Cruz
    Autor: profimedia.cz
  • Rosamunde Pike (36)

    Anglická herečka Rosamunde Pike se blýskla na červeném koberci IWC Gala v Ženevě. V konzervativní róbě s drobnými průstřihy nechala vyniknout své štíhlé tělo a stylovým "bob" mikádem a rudou rtěnkou dotáhla celkový dojem k dokonalosti. Skvělé!

    Rosamunde Pike
    Autor: profimedia.cz
  • Karolína Kurková (31)

    Na stejnou akci zavítala také česká topmodelka Karolína Kurková, která se poprvé od porodu druhého syna ukázala na veřejnosti. V rafinovaných sametových šatech z loňské podzimní kolekce Chloe nebyla po nedávném porodu vidět ani stopa. Skvěle vypadala i tenká šálka, která podle aktuálních trendů na přehlídkových molech bude obrovským hitem roku 2016.

    Karolína Kurková
    Autor: profimedia.cz
  • Vanessa Hudgens (27)

    Mladá americká zpěvačka a herečka se na FOX TCA Winter All Star Party předvedla v šatech střední délky, které na první pohled možná působily velmi cudně, ale Vanessa v nich vypadala božsky. Odhalená noha, síťovaný vršek i metalické doplňky černý model rozjasnily a dodaly mu originalitu a rafinovanost. Stejnou pochvalu si Vanessa zaslouží i za nový účes, protože mikáda jsou stále jedním z největších vlasových trendů aktuální doby.

    Vanessa Hudgens
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.