Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Celebrity, které se za svou sexualitu nestydí! Věděli jste, že jsou homosexuálové?

7. září 2020 | 06:00

Některým z těchto herců a hereček docela trvalo, než vyšli na veřejnost s pravdou o své sexualitě. A tak tito umělci randili navenek s heterosexuály, aby maskovali své tužby. Další zase šli za tím, kam je srdce táhlo, ale snažili se to držet v absolutní tajnosti. Není divu, na homosexualitu se stále bohužel nahlíží skrz prsty.

Určitě znáte většinu herců z našeho výběru, ale víte, co mají společného? Každý z nich si na plátně užíval náklonnosti opačného pohlaví, ačkoli ve skutečnosti má slabost pro to stejné. Představujeme vám dvacet celebrit, o kterých jste možná ani nevěděli, že jsou homosexuálové.

S tím, jak se společnost stává tolerantnější vůči homosexuálům, tak i oni začínají stále více projevovat hrdost na to, kým jsou. Už nemusí před fanoušky tajit své lásky a nedělá jim problém je otevřeně přiznat. Navíc to nemá ani vliv na jejich úspěch v Hollywoodu, což dokazuje i fakt, že spousta z nich vyhrála řadu prestižních ocenění a zahrála si v nezapomenutelných snímcích nebo seriálech.

Třeba jako Neil Patrick Harris, známý proutník Barney Stinson ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku. Dokonce byl v roce 2010 magazínem Time jmenován jako jedna ze stovky nejvlivnějších osob a může se pochlubit i hvězdou slávy na slavném hollywoodském chodníku. Že je gay, zveřejnil v roce 2006, a před pár lety se oženil s Davidem Burtkou. Společně mají i dvojčata, která jim porodila náhradní matka.