Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Hluboké výstřihy a rozparky jsou v kurzu!

  • 19. ledna 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Rachel McAdams (37)

    Kanadská herečka Rachel McAdams sklízí s filmem Spotlight jeden úspěch za druhým. Stala se i hlavní hvězdou 21. ročníku předávání cen Critic´s Choice Awards. A to nejen díky svým hereckým kvalitám, ale také díky luxusní róbě od Elieho Saaba. Rachel není žádná "barbie", a tak nás volba drsnějšího marsala odstínu nepřekvapuje. Navíc herečce opravdu sedí jak barva, tak i střih šatů. Jen hluboký výstřih působí poněkud prázdně...
    Rachel McAdams
    Autor: profimedia.cz
  • Kate Beckinsale (42)

    Stejně společenské akce se zúčastnila i anglická herečka Kate Beckinsale, která stejně jako její mladší kolegyně Rachel vypadala naprosto perfektně. Šedé velké večerní, které zdobily protkání stříbrnou nití a vlečka, působily, jako kdyby je filipínská designérka Monique Lhuillier vytvořila herečce přímo na míru. Skvělou volbou byly i diamantové visací náušnice a psaníčko s fialovými odlesky.
    Kate Beckinsale
    Autor: profimedia.cz
  • Jennifer Aniston (46)

    Jako další nás z návštěvnic předávání cen Critic´s Choice Awards zaujala Jennifer Aniston, která podobné akce navštěvuje velmi zřídka. Dorazila po boku svého manžela Justina Therouxe a oba zářili štěstím. Jennifer oblékla na první pohled obyčejné šedé šaty z módního domu Saint Laurent, které však díky vysokému rozparku a jednoduchému střihu inspirovanému 90. lety byly skvělou volbou. Možná jen volánky na hrudníku byly zbytečné. Jako šperk v tomto případě perfektně zafungovaly stříbrné sandálky.
    Jennifer Aniston
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Podívejte se na nejžhavější modely předávání cen Critic´s Choice Awards • VIDEO: youtube.com, dailymail.com

  • Nicole Kidman (48)

    Na vysoký rozparek vsadila i americká herečka Nicole Kidman, která si před pár dny nenechala ujít společenskou akci UNICEF Ball 2016. Herečka oblékla temně modré šaty Louis Vuitton, s nápadnou blýskavou sukní a květinami potištěným vrškem. Barva i střih Nicole lichotí, ale její hrudník v hlubokém výstřihu působí jako z plastu. Náhrdelník je navíc. Není to špatné, ale má to své mouchy...
    Nicole Kidman
    Autor: profimedia.cz
  • Michelle Rodriguez (37)

    Americká herečka Michelle Rodriguez je sice trošku průšvihářka, ale módní vkus má dobrý. Na UNICEF Ball 2016 ukázala, že umí být za dámu, a v šarlatových šatech s rozparkem a výstřihem zazářila. Odvážné a nápadné šaty naprosto vhodně nedoplňovala výraznými šperky ani propracovaným účesem. Jemné prstýnky a tenký náramek bohatě stačily.
    Michelle Rodriguez
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.