Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Mariah Carey: Na Vánoce v Aspenu, na Nový rok v Austrálii!

10. ledna 2016 | 06:00

Jedna z nejúspěšnějších zpěvaček všech dob strávila letošní Vánoce v Aspenu a Nový rok na pláži v Austrálii po boku svého miliardáře. Fanouškům odtud poslala fotky, které vyvolaly obrovskou vlnu spekulací. Opravdu tak zhubla, nebo jsou deset let staré?

Zpěvačka Mariah Carey tráví již tradičně Vánoce na horách v Aspenu, kde si užívá sněhové hrátky a předávání dárků. Po sněhovém veselí letos vyrazila se svým přítelem Jamesem Packerem a dvojčaty do Austrálie. V Melbourne potěšila své příznivce zpěvem během novoročního ohňostroje. O pár dnů později začala plnit svůj Instagram fotkami z pláže Pondy, na kterých vypadá sakramentsky sexy a ve formě.

Na tom by nebylo ještě nic zvláštního, kdyby to nerozdělilo její fanoušky na dva tábory. První tvrdí, že fotka ve zlatých bikinách je minimálně deset let stará a není možné, aby byla aktuální. Ti druzí oponují tím, že Mariah, která je známá svými váhovými výkyvy a celoživotním zápasem s pár kily navíc, klidně zhubnout mohla. Navíc na ostatních fotkách v červeném neoprenu jí to také neuvěřitelně sluší a ve srovnání s ostatními současnými fotkami je lehce uvěřitelné, že jsou všechny aktuální.

Mariah Carey
Autor: Facebook

Poslední rok vypadá pětačtyřicetiletá zpěvačka jednoduše úchvatně. Stejně dlouhou dobu se totiž po jejím boku objevuje nový přítel – miliardář James Packer z Austrálie. Mariah je zamilovaná až po uši a o Jamesovi bez rozpaků vypráví. Poznali se poprvé prý už před lety, ale na veřejnost se svým vztahem vyšli před rokem a hned se začalo spekulovat o svatbě. Možná právě proto Mariah hubne…

 

Podívejte se, jak jí to slušelo na červeném koberci minulý rok během předávání hudebních cen Billboard 2015.

Video se připravuje ...
Mariah Carey na červeném koberci při předávání hudebních cen. • VIDEO: Maxima TV