Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Borhyová a Vágner: Hodí se k sobě podle znamení? Dagmar Kludská to ví!

5. ledna 2016 | 15:22

Jeden z nejsledovanějších rozchodů minulého roku. Tak by se dal popsat konec vztahu Lucie Borhyové a Michala Hrdličky. Tři měsíce od rozchodu se krásná moderátorka opět usmívá. A to ve společnosti slavného rybáře Jakuba Vágnera. 

Vypadá to, že světoznámý rybář Jakub Vágner chytil parádní rybu. Je to přímo výstavní kousek: blonďatá moderátorka Lucie Borhyová. Hned první den nového roku vyrazila tato dvojice na večeři do pražské restaurace.

Podle Lucie Borhyové jsou ale s Jakubem Vágnerem pouze přátelé a znají se již dlouhá léta. Je pravda, že na přátelské večeři není nic špatného. Podle svědků, kteří je na večeři společně viděli, přátelskou večeři provázely dlouhé pohledy, gentlemanská gesta a výrazy vzájemné náklonnosti. 

Mohl by vztah mezi o tři roky mladším rybářem a známou moderátorkou fungovat? Podle kartářky Dagmar Kludské se tito dva mohou navzájem přitahovat a mít společné zájmy, avšak můžou mít rozdílné názory. Rybář navíc umí být romantik, ale pokud jeho láska nesplňuje očekávání, rázně ji ukončí.

Co dvojici předpovídají karty?

Lucie Borhyová je narozena v ohnivém znamení Berana ve III. dekanu pod vlivem planety Mars. "Neustále dychtí po nových zkušenostech a zážitcích, překotně se vrhá do nových činností, známostí. Je obdařena pohotovostí a nápaditostí, avšak méně trpělivostí. I když problémy přímo nevyhledává, zastrašit se nedá a své bitvy si chce vybojovat sama," říká kartářka Dagmar Kludská.

Oproti tomu Jakub Vágner se narodil v zemském znamení Kozoroha v I. dekanu pod vlivem planety Saturn. "Nebojí se brát na sebe odpovědnost, v pozadí všech jeho činů jsou vždy ty nejušlechtilejší úmysly. Prvek Kovu jej činí egoistickým a neústupným, pokud jde o jeho vlastní práci. Miluje spolehlivost, věrnost, přírodu, cestování, argumentace, diskuse, je vtipný, umí se obratně vyjadřovat," říká kartářka.

A jak by jim to případně mohlo klapat dohromady? "Nelze vyloučit střety v milostných záležitostech. Velmi dobře však mohou fungovat jako přátelé, v případě potřeby mohou spolupracovat," tlumí naděje na nový vztah Dagmar Kludská. Což by sedělo na jejich vysvětlení, že jde jen o kamarádský vztah.

Video se připravuje ...
Lucie Borhyová: Decentní odhalení kvůli fotografii v kalendáři by mi nevadilo • VIDEO: Jan Búda