Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nej outfity uplynulého týdne: Serena Williams ukázala chlapské ruce a oblékla krajku

  • 22. prosince 2015 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Jennifer Lawrence (25)

    Jennifer Lawrence
    Autor: profimedia.cz
    Herečka Jennifer Lawrence jde doslova na dračku. Potom co dotočila film Joy, kde hraje hlavní roli, střídá jednu slavnostní premiéru za druhou. Před pár dny oblékla jednoduché bílé šaty Dior, které sklidily velký úspěch. Své oblíbené značce zůstala věrná i tentokrát, akorát vsadila na univerzální černou barvu a kratší střih. Opět vypadala skvěle a všem znovu ukázala, že v jednoduchosti je krása!
  • Mariah Carey (45)

    Mariah Carey
    Autor: profimedia.cz
    Zpěvačka Mariah Carey nikdy nebyla kost a kůže a na své ženské křivky vždy velmi ráda upozorňovala těsnými a odvážnými oblečky. Do divadla si vyrazila ve smaragdově zelené róbě, která sice opravdu těsně obepínala boky, ale rozšířená sukně dodala siluetě rovnováhu. Musíme uznat, že to Mariah opravdu sluší!
  • Serena Williams (34)

    Serena Williams
    Autor: profimedia.cz
    Časopis Sport Illustrated vyhlásil tenistku Serenu Williams za sportovní osobnost roku. Na přebírání ceny se svalnatá Serena pořádně vyparádila. Dokonce několikrát padlo, že nikdy nebyla víc sexy. Sportovkyně oblékla černé krajkové body, přes něj saténovou sukni s rozparkem a obula černé vysoké lodičky. Odvážný a svůdný model, ale svalnatá ramena a paže ubírají na ženskosti i celkovém dojmu.
  • Dita Von Teese (43)

    Dita Von Teese
    Autor: profimedia.cz
    Americká burleskní tanečnice Dita Von Teese je za dámu v každé situaci. Její model vypadá, jako když se chystá na večírek, ale ona jde jen z nákupů. Šedé projmuté šaty jsou už samy o sobě skvostné a protkání stříbrnou nití jim přidává na noblesnosti. A vůbec nevadí, že k nim obula obyčejné balerínky, protože i v nich vypadá perfektně!
  • Christina Aguilera (34)

    Christina Aguilera
    Autor: profimedia.cz
    Zpěvačka Christina Aguilera si před pár dny utrhla pořádnou ostudu, když se opila na večírku svého přítele a upadla do vánočního stromku. My nebudeme hodnotit zpěvaččino chování, ale její módní vkus. Na jiné společenské události se totiž ukázala v černých sametových šatech, které jí opticky zdokonalily postavu. Volba šatů byla dobrá, ale platinové vlasy a umělé řasy á la barbie už nás příliš nebaví.

Diskuse ke článku
.