Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Týden na síti: Vyřazený Mareš už ozdobil svým dětem stromeček!

  • 12. prosince 2015 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit? Nakoukněte do jejich soukromého života!


  • Linda Vojtová

    Linda Vojtová s Taťánou a Ondřejem na koncertě jejího dědečka Vadima Petrova.
    Autor: Instagram.com

    Úspěšná modelka Linda Vojtová (30) je vnučkou českého skladatele Vadima Petrova (83). Díky její iniciativě proběhl už minulý rok koncert jeho hudby a tento rok v tradici pokračovala. Společně se svou matkou Taťjánou už teď připravuje příští ročník. Obecenstvo bylo nadšené a koncert si nenechala ujít ani Taťána Kuchařová (27) s Ondřejem Brzobohatým (32). 

  • Leoš Mareš

     

    Leoš Mareš zdobí se syny stromeček už teď.
    Autor: Instagram.com

    Zdobit stromek 23. prosince? To už mezi celebritami nefrčí! Leoš Mareš (39) si ten svůj už nazdobil, a to společně se svými syny. Holt předvánočních akcí je hodně a času málo!

  • Elizabeth Hurley

     

    Eva s Elizabeth = největší kámošky!
    Autor: Instagram.com

    Eva Herzigová (42) vyrazila společně s herečkou Elizabeth Hurley (50) na výlet do přírody, konkrétně do Northumberlandu – hrabství, které se nachází v severní Anglii. Dva dny strávily kocháním se krásnou přírodou a také navštívily největší atrakci této oblasti: Alnwick Castle.

     

    Eva s Elizabeth = největší kámošky!
    Autor: Instagram.com

  • Lucie Borhyová

     

    Lucii Borhyovou málem odnesl čert.
    Autor: Facebook.com

    Domů k Lucii Borhyové zavítali čerti, ale neodnesli si ji, naštěstí! Lucie je teď totiž v jednom kole. Kromě zpravodajství moderovala křest kalendáře, na jehož stránkách zapózovala Ivana Jirešová s Eliškou Bučkovou, a také odhalení kalendáře Pirelli 2016. 

  • Daniela Peštová

     

    Daniela Peštová se na Instagramu chlubí takhle krásnými fotkami.
    Autor: Instagram.com

    Ve středu 9. prosince proběhla očekávaná přehlídka Victoria´s Secret v New Yorku. Daniela Peštová (45) ji sledovala z pohodlí domova a zavzpomínala si na časy, kdy byla jednou z hlavních tváří této slavné značky. Z místa by se mohla na molo zase vrátit!

  • Jitka Nováčková

    Modelku Jitku Nováčkovou (23) jsme mohli celý podzim vídat na televizních obrazovkách jako moderátorku Československé SuperStar. Daří se jí ale i v modelingu, jak se pochlubila na Instagramu: 

    Jitka Nováčková
    Autor: Instagram.com

     

     

Autor: red
Diskuse ke článku
.