Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Vyhublá Amal Clooney i bezchybná Eva Longoria!

  • Které ze slavných žen to minulý týden nejvíce slušelo?
    8. prosince 2015 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Alessandra Ambrosio (34)

    Alessandra Ambrosio
    Autor: profimedia.cz
    Brazilská modelka Alessandra Ambrosio si nenechala ujít večírek plný charizmatických a krásných mužů, který se konal po vyhlášení cen muže roku. Ačkoli měli hrát hlavní roli slavní muži, topmodelka strhla veškerou pozornost na sebe. Všechny přítomné totiž uchvátila sněhobílými pouzdrovkami Versace. Lodičky do špičky korespondovaly s metalickými aplikacemi na šatech a objemný účes doplnil střídmé líčení.
  • Sarah Hyland (25)

    Sarah Hyland
    Autor: profimedia.cz
    Na stejný večírek dorazila i mladá herečka Sarah Hyland, hvězda komediálního seriálu Modern Family, která se rozhodně nenechala zahanbit. V odvážném černobílém crop topu a pouzdrové sukni s nebezpečně vysokým rozparkem odhalila ze svého těla opravdu hodně. Se svou perfektní figurou si to však může dovolit!
  • Eva Longoria (40)

    Eva Longoria
    Autor: profimedia.cz
    Sexy čtyřicátnice Eva Longoria si užívá života plnými doušky. Když zrovna není na luxusní párty, pravděpodobně se plaví se svými přáteli na lodi nebo lenoší na pláži. Tentokrát dala přednost večírku, na který si vzala smaragdový overal. Ten dokonale kopíroval její křivky. Rafinovaný výstřih "do véčka" navíc prodloužil hereččinu postavu, takže byla ten večer vlastně úplně bezchybná!
  • Amal Clooney (37)

    Amal Clooney
    Autor: profimedia.cz
    Manželka herce George Clooneyho Amal má opravdu vytříbený vkus. Minulý týden oblékla stříbrný komplet od Lanvina, který se skládal ze zkrácené vestičky a takzvaných culottes kalhot. To jsou trendy široké kalhoty sahající po kotníky. Škoda jen, že je Amal tak nezdravě hubená, jinak by vypadala bezchybně.
  • Kate Bosworth (32)

    Kate Boswort
    Autor: profimedia.cz
    Americká herečka Kate Bosworth preferuje eleganci a ženskost. To ukázala i v princeznovských šatech z dílny čínské módní designérky Simone Rocha. Všimněte si, že ani Kate nezapomněla, že teď letí "blýskavé", a obula alespoň třpytivé lodičky.

Diskuse ke článku
.