Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Módní přešlap Bondovy manželky! Co si na sebe oblékla?

24. listopadu 2015 | 06:00

Rachel Weisz patří k nejkrásnějším herečkám Hollywoodu. Zatímco téměř pokaždé její výběr outfitu obdivujeme, tentokrát si na svůj účet může udělat čárku za faux pas!

Americká herečka Rachel Weisz většinou na módním poli nezklame. Vždy je oblečená vkusně a umí podtrhnout svou přirozenou krásu. Tentokrát ale při výběru outfitu opravdu šlápla vedle. V takovéto nevkusné tunice s podivným hadím vzorem a s ještě podivnější hnědou vsadkou by totiž každá vypadala jako strašidlo, i Rachel!  

V outfitu inspirovaným 70. léty dorazila na oficiální focení k nejnovějšímu filmu Youth, ve kterém účinkuje společně s Jane Fondou nebo Michaelem Cainem. Jedná se o dojemné rodinné drama vykreslující příběh dirigenta (Michael Caine), který je na dovolené se svou dcerou (Rachel Weisz) a svým nejlepším kamarádem. Do toho mu přijde pozvánka od samotné královny Alžběty II., kde ho žádá, jestli by s orchestrem nevystoupil na narozeninách prince Philipa. 

Rachel je od roku 2011 provdaná za Daniela Craiga, se kterým se seznámila při natáčení filmu Dům snů. Vzali se jen po šesti měsících známosti a herečka se nechala slyšet, že by si klidně se svým manželem znovu ve filmu zahrála.

Líbí se vám outfit Rachel Weisz?
57,1%
42,9%
Děkujeme za Váš hlas!
8 hlasů
6 hlasů
 

Autor: luh