Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Vyhublá Angelina Jolie a napěchovaný hrudník Salmy Hayek!

  • 10. listopadu 2015 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Salma Hayek (49)

    Salma Hayek
    Autor: profimedia.cz
    Mexická herečka Salma Hayek je ztělesněním dokonalé ženské krásy. Na společenské akci LACMA Art and Film Gala předvedla brzy padesátiletá sexbomba napěchovaný hrudník, který ten večer očaroval nejednoho přítomného muže. V rafinovaném střihu šatů Gucci navíc předvedla úzký pas a oblé boky, tedy tvar postavy, který je právě teď symbolem krásy. Jen ta barva nám trochu vadí. Hrát si na barbie nemá herečka rozhodně zapotřebí. Lepší volbou by byl starorůžový nebo orchidejově fialový odstín. Ale jinak musíme uznat, že Salma stárne do krásy!

     

    Video se připravuje ...
    Které další celebrity se LACMA Art + Film Gala 2015 zúčastnily? • VIDEO: youtube.com

  • Christina Aguilera (34)

    Christina Aguilera
    Autor: profimedia.cz
    Hrudník ukázala i zpěvačka Christina Aguilera, ale výsledek si zřejmě představovala jinak. Vinou častého hubnutí a opětovného přibírání ztratila zpěvaččina ňadra elasticitu a bez podprsenky vypadala v hlubokém výstřihu opravdu nepěkně. Co zkazil odvážný výstřih, napravily rafinovaný střih a optické klamy. Díky nim měla Christina ultraštíhlý pas. Nepřirozenou platinovou barvu vlasů zase zachránil dokonalý a velmi vkusný make-up.
  • Dakota Johnson (26)

    Dakota Johnson
    Autor: profimedia.cz
    Hvězda filmu Padesát odstínů šedi Dakota Johnson si nenechala ujít stejnou akci jako její zkušenější herecká kolegyně Salma Hayek. Kdo čekal, že mladá herečka, která se ve své roli Anastasie ukázala nahá, přijde v nějakém odvážném modelu, spletl se! Herečka zvolila okrové šaty Gucci s vázankou, která se teď vrací zpět do módy. Sametově červená rtěnka příjemně kontrastovala s barvou spadaného listí a ladila s vázankou.
  • Angelina Jolie (40)

    Angelina Jolie
    Autor: profimedia.cz
    Čtyřicátnice Angelina Jolie se svým manželem Bradem Pittem představila v Los Angeles jejich společný snímek By The Sea. Herečka nechala šperky doma a vše vsadila na blýskavou róbu Versace posetou flitry a perlami. Bohužel ani třpyt luxusních šatů neodlákal pozornost všech od Angelininy bledé pleti, nezdravě vystouplých klíčních kostí a vyzáblých rukou. Je vidět, že nemá svou váhu pod kontrolou.
  • Halle Berry (49)

    Halle Berry
    Autor: profimedia.cz
    Americká herečka Halle Berry dorazila na společenskou akci The Black Woman of Bond Tribute, kde se sešly všechny bondgirls tmavé pleti, v asymetrických bleděmodrých šatech. Romantický odstín herečce dokonale ladil k pleti a zkrácená přední část šatů odhalila nádherné sandálky se šněrováním. Antický styl ještě doladila širokým kovovým náramkem a stejným prstenem. Dokonalé!

Klíčová slova:  outfity, celebrity, oblečení, šaty, trendy, móda
Diskuse ke článku
.