Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nabitý týden vévodkyně Kate: Dvě premiéry a dinosauři s Georgem

30. října 2015 | 06:00

I přes nabitý program plný povinností manželky budoucího panovníka britského trůnu si vévodkyně Kate najde čas na to, být vzornou maminkou. S malým princem Georgem proto ruku v ruce vyrazila do londýnského Natural History Museum prohlédnout si tamní fantastickou expozici věnovanou dinosaurům. George ale zajímalo něco úplně jiného.

Posledních několik dnů je pro vévodkyni Catherine skutečně velmi nabitých. Minulý týden se po boku svého muže zúčastnila státní večeře pro čínského prezidenta v Buckinghamském paláci a již od pondělka je v jednom kole.

Společně s princem Williamem a princem Harrym zamířili do Britské akademie filmového a televizního umění na premiéru pokračování Ovečky Shaun, které zhlédli společně s dětmi z charit. Večer je však čekal ještě jeden filmový zážitek, a sice světová premiéra nejnovější bondovky Spectre s Danielem Craigem v hlavní roli a s nejstarší bondgirl – Monikou Bellucci.

Vévodkyně Kate a Daniel Craig na světové premiéře poslední bondovky Spectre
Autor: profimedia.cz

Odpočinout si však nemohla ani den poté, protože v úterý nejprve dorazila na radnici v londýnské čtvrti Islington, aby se pozdravila s dětmi a mentory z anglické neziskové organizace Chance UK, která pomáhá dětem s poruchami chování, a večer už oslňovala v nádherné hedvábné róbě s motivem květin na galavečeři 100 Women in Hedge Funds. I přestože v šatech, které Kate pro tuto příležitost oblékla, vypadala úchvatně, jak jsme u ní zvyklí, v obličeji se jí jasně značila únava.

Vévodkyně Kate na galavečeři zazářila v hedvábné róbě s motivem květin.
Autor: profimedia.cz

I přes to všechno si ale našla čas navštívit s princem Georgem expozici dinosaurů v londýnském Natural History Museum. Tato expozice je proslavená především dechberoucími kostrami tyranosaura rexe a diplodoka, dvouletého George však kostry pravěkých ještěrů příliš neuchvátily. Jeho maminka se totiž se smíchem svěřila, že malého prince mnohem víc než muzeum samotné zajímali holubi před ním.

Princ George s maminkou Kate navštívil londýnské Natural History Museum
Autor: facebook.co/The.British.Monarchy.Heir

Autor: brig