Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dětské hvězdy, ze kterých se stali kriminálníci. Patří mezi ně Culkin, Barrymore i Bieber

  • Z roztomilého Kevina udělaly drogy a alkohol trosku. Nevyhnul se samozřejmě zatčení za držení marihuany a dalších zakázaných látek.
    28. října 2015 | 06:00

    Držení drog, řízení pod vlivem, rabování, napadení... Ne, to není výčet zločinů protřelého gangstera. Problémy se zákonem se nevyhýbají ani slavným a bohatým, zvláště těm, kteří se nedokázali vnitřně srovnat s úspěchem v dětství. Podívejte se, které kdysi slavné dětské celebrity skončily v léčebně, za mřížemi, popřípadě vyvázly "jen" s podmínkou.

    Excesy se nevyhýbají ani bohatým a slavným. Podívejte se, které celebrity a proč skončily za mřížemi, popřípadě vyvázly "jen" s podmínkou.

    Více na http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-vip/257445/slavni-kriminalnici-10-hvezd-ktere-skoncily-ve-vezeni.html?utm_source=prozeny.blesk.cz&utm_medium=copy
  • Lindsay Lohan (29)

    Policejní foto Lindsay vzniklo těsně po zatčení
    Autor: ČTK

    Příležitostná herečka a modelka, která se slavnou stala v dětství díky filmové společnosti Walta Disneyho, vyrostla v notorickou průšvihářku a vymetačku večírků, kterou víc než vlastní kariéra zajímají drogy a alkohol. Lindsey se poprvé dostala do vězení v roce 2007, když byla dvakrát zadržena při řízení pod vlivem alkoholu. Od té doby za mřížemi skončila ještě pětkrát. Nakonec ale v base moc času nestrávila. Trestem pro ni totiž měly být veřejně prospěšné práce. Navíc jí soud nařídil podstoupit devadesátidenní odvykací program.

  • Justin Bieber (21)

    Justin Bieber se po zatčení usmíval od ucha k uchu.
    Autor: EPA
    Populární kanadský pop/R&B zpěvák má s policií problémy poměrně často. Jako by platilo, že kde se objeví, tam si koleduje o průšvih. Jednou má u sebe v autobuse drogy, jindy napadne dýdžeje, který nechce hrát podle něj, hází vajíčka na sousedův dům nebo plive na fanoušky pod balkonem. V Brazílii ho předloni přistihli, jak sprejuje na zeď hotelu, a to je tam trestné. Loni v lednu se zase idol náctiletých fanynek po Miami pohyboval v autě nebezpečnou rychlostí a policie ho obvinila z bezohledné jízdy a řízení pod vlivem alkoholu a marihuany. Bieber podle policie nechal v obou směrech zablokovat veřejnou silnici v Miami Beach a ve svém žlutém lamborghini pak závodil s rudým ferrari jiného řidiče. Zpěvák měl navíc prošlý řidičák. K požití omamných látek se přiznal a soud pak stanovil pro jeho propuštění kauci v přepočtu asi 50 tisíc korun. V červenci mu soud zase uložil za házení vajíček na sousedův dům dvouletý podmínečný trest, veřejně prospěšné práce, pokutu a také kurzy zvládání hněvu. Letos to konečně vypadá, že začal sekat dobrotu. Přesto je v hledáčku Interpolu, je na něj totiž vydán mezinárodní zatykač. Nedostavil se totiž k argentinskému soudu, který ho předvolal kvůli napadení fotografa v roce 2013.
  • Jamie Waylett (26)

    Jamie s matkou na premiéře 4. dílu ze série příběhů Harryho Pottera
    Autor: profimedia.cz

    Fanoušci ságy o čarodějnickém učni Harry Potterovi si určitě vzpomenou na neurvalého Vincenta Crabbea, nohsleda Draca Malfoye, kterého hrál obtloustlý herec Jamie Waylett. Mladík se ale ve své roli zřejmě zhlédl. Jako sígr se totiž začal chovat i ve svém soukromém životě, což nezůstalo bez následků. V roce 2011 se zúčastnil pouličního řádění a rabování během občanských nepokojů v Londýně. Při tom ho ale natočily městské kamery a herec skončil na dva roky ve vězení. Mladíkovi přitom hrozil trest ještě vyšší, původně byl totiž obviněn i z bombového útoku. Kamery ho totiž zachytily se zápalnou bombou. Při vyšetřování bylo nakonec prokázáno, že ji nepoužil. Vážného obvinění byl tak nakonec zproštěn. Opletačky se zákonem už měl i dříve. V minulosti byl totiž usvědčen z nezákonného držení marihuany.

  • Amanda Bynes (29)

    Amanda Bynes
    Autor: profimedia.cz

    Hvězda filmů a romancí pro náctileté se vždy snažila vystupovat jako hodné a slušné děvče. O to víc šokují zprávy, že i ona skončila v policejní cele. V roce 2012 byla zadržena v Los Angeles kvůli podezření z řízení pod vlivem alkoholu. Způsobila hned několik nehod, od kterých ujela. Měla ale vážně smůlu. Očitý svědek si totiž zapsal poznávací značku jejího vozu. Hollywoodská herečka byla zatčena a převezena do vězení West Hollywood, odkud byla ale už druhý den ráno propuštěna na kauci 5000 dolarů. Předloni byla pro změnu zatčena a převezena na psychiatrii poté, co "zkouřená" ze svého bytu v 36. patře vyhodila na ulici vodní dýmku, která byla napěchovaná marihuanou.

  • Macaulay Culkin (35)

    Macaulay Culkin je troska, která je závislá drogách
    Autor: Rickey.org

    Začátkem 90. let byla hvězda série Sám doma vnímána jako nejroztomilejší dítě světa vydělávající miliony. Slávu ale Culkin neunesl a i on propadl alkoholu a drogám. A jak už to v takových případech bývá, ani jemu se nevyhnuly problémy se zákonem. V roce 2004 ho zatkli v Oklahomě za držení marihuany a dalších zakázaných látek. O rok později zase vypovídal u soudu v prospěch svého kamaráda Michaela Jacksona. Herec popřel, že by ho zpěvák při návštěvách na ranči Neverland obtěžoval.

  • Drew Barrymore (40)

    Drew Barrymore
    Autor: profimedia.cz
    Roztomilou holčičku s andělskou tváří si určitě všichni pamatujete z filmu E.T. mimozemšťan, díky němuž se z ní v sedmi letech stala opravdová celebrita. Jenže už o dva roky později začala kouřit a se svou matkou vymetat večírky. V jedenácti si už pravidelně dopřávala marihuanu. Není proto divu, že ji režiséři začali odepisovat jako jednu z pohasínajících dětských hvězd, když jí ještě nebylo ani třináct let. V té době si už často dávala i kokain. Alkoholu a drogám nakonec úplně propadla. Výtržnictví a problémy se zákonem tak na sebe logicky nedaly dlouho čekat. Drew si ale naštěstí poměrně brzy začala uvědomovat, že takhle to už dál nepůjde. 

    Uprostřed dospívání se sama zapsala na léčení a napsala autobiografii Little Girl Lost, v níž nabídla podrobný popis svých zkušeností s drogami a alkoholem. Dnes už je naštěstí tenhle bouřlivý životní styl minulostí a Drew je šťastnou matkou, která řeší maximálně pokuty od dopraváků. A loni na Díkůvzdání musela také zaplatit pokutu za přecházení na červenou. Hvězda neobměkčila policistu ani svým milým úsměvem, ani slavnou tváří. Vypsal jí blokovou pokutu přímo u přechodu, který přeběhla.

Diskuse ke článku
.