Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zpěvačka Fergie představila nový parfém a touží po druhém dítěti

23. října 2015 | 06:00

Americká zpěvačka známá ze skupiny The Black Eyed Peas to bere tento rok zeširoka: nový parfém, nová kolekce bot, nové album, velkolepé turné, a navrch touha po druhém dítěti.

Všechno, nebo nic, řekla si nejspíš Fergie (40). Tento rok totiž po devíti letech přijde s druhou sólovou deskou v pořadí. Fanoušky napíná už od minulého září, kdy vyšel první hit z připravovaného alba. Následovat bude turné, ale co se týče termínů, je zpěvačka tajemná jako hrad v Karpatech.

"Ráda si vyrazím ven"

Až všechno, co v muzice v blízké budoucnosti plánuje, bude mít za sebou, chtěla by s manželem Joshem Duhamelem druhé dítě. Společně mají už dvouletého Axla a Fergie by mu nejraději pořídila sestřičku.

Nedávno se také nechala slyšet, že nic nemiluje víc než vyrazit si večer na dámskou jízdu: "Nezáleží, jestli máte děti nebo ne. Každý čas od času potřebuje vyrazit si ven s přáteli. Nevidím na tom nic špatného a vlastně si myslím, že díky tomu budete lepší matkou."

Fergie představuje svůj nový parfém.
Autor: Profimedia.cz

Nové boty i parfém 

Kromě péče o svého synka a točení nových singlů se také věnuje návrhářství. Minulý čtvrtek představila v New Yorku svou nejnovější podzimní kolekci bot Fergie Footwear a tento týden uvedla na trh svou už pátou vůni s názvem Outspoken Party. 

Autor: luh