Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Týden na síti: Foto ze svatby Šmuclera a co dostala Lucie Bílá?

  • 24. října 2015 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit? Nakoukněte do jejich soukromého života!


  • Elsa Pataky

     

    Tato krásná španělská herečka, kterou můžete znát například z filmu Rychle a zběsile, dobyla srdce neodolatelného Chrise Hemswortha alias Thora. Na Instagramu se pochlubila krásným snímkem zachycujícím jejího manžela, jak dává pusu jednomu ze svých tří dětí.

    Elsa Pataky s manželem Chrisem Hemsworthem
    Autor: Instagram.com

  • Andrea Verešová

     

    Andrea Verešová (35) fotila kampaň pro italskou kosmetickou značku s Miss Anetou Vignerovou (27) a poté si užila zasloužený relax ve vaně.

    Andrea Verešová
    Autor: Facebook.com

  • Olivia Wilde

     

    Herečka Olivia Wilde (31) není žádná fajnovka a na Instagramu zveřejnila foto, kde je naprosto bez makeupu a s účesem si také nelámala hlavu: "Tomuhle účesu říkám "udržte dítě živé". Co potřebujete: pot, strouhaný sýr, krém proti opruzeninám, rozkousanou pastelku, nudle a celé přestříkejte panikou."

    Olivia Wilde se synem
    Autor: Instagram.com

  • Marta Jandová

     

    Marta Jandová (41) je opět porotkyní v nejnovější řadě Československé Superstar. Do porotcovské lavice zasedla společně ještě se zpěvačkou Klárou Vytiskovou (30). Svým fanouškům na Facebooku poslala z přímého přenosu selfie. Ještě dva dny předtím si ale užívala slunce a moře na dovolené v Miami, kam zamířila s celou rodinou.

    Marta Jandová s Klárou Vytiskovou
    Autor: Facebook.com

  • Petra Němcová

     

    Petra Němcová (36)není známá jen díky své kariéře modelky, ale také díky své charitativní činnosti. The Happy Hearts Fund pomáhá obětem v místech živelních katastrof, a to například tím, že zde staví školy. Petra na svém profilu zveřejnila foto, na kterém je společně s veselými školáky.

    Petra Němcová
    Autor: Instagram.com

  • Lucie Bílá

     

    Co potěší ženu? Kytice rozhodně, navíc, když je plná líčidel. Jednu takovou dostala Lucie Bílá (49) na recitálu v Hořovicích. Byla plná tužek na oči, obočí, rty...

    Lucie Bílá
    Autor: Facebook.com

  • Roman Šmucler

     

    Roman Šmucler (40), lékař a moderátor, se minulou sobotu oženil! Svatba probíhala na pražském Strahově a před médii se dvojici podařilo vše utajit. Romanovou vyvolenou se stala jeho přítelkyně Iva a tuto fotku zveřejnil Šmucler na svém Facebookovém profilu: "Krásný den pro nás s Ivou!" Šťastný pár navíc v brzké době přivítá na svět miminko. Gratulujeme!

    Roman Šmucler se minulou sobotu oženil.
    Autor: Facebook.com

     

Autor: luh
Diskuse ke článku
.