Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Milenec, nebo táta? Stárnoucí hvězdy obklopené mladicemi!

  • 9. října 2015 | 06:00

    Když na muže přijdou určitá léta, začne se poohlížet po mladší partnerce. A celebrity nejsou výjimkou. Je dokázáno, že pokud se obklopujete mladšími lidmi, je mnohem snazší zachovat si mladého ducha. Stejně tak je to i v partnerství. Nehledě na to, že pro staršího muže je mladší partnerka také něčím jako krásnou trofejí, kterou se pyšní před svými vrstevníky.

  • Bruce Willis (60) a Emma Heming (37)

    Autor: ČTK
    Starý otec, dobrý otec

    Krásná modelka Emma byla v Hollywoodu teprve šest měsíců, když si jí všiml populární herec. Přeskočila jiskra a krátce nato už hlásali do světa první zprávy o svatbě. Bruce i přes svůj věk nakonec souhlasil, že si pořídí potomka. „Jsem teď mnohem lepší otec, než když jsem byl mladší,“ nechal se slyšet.

  • Jeff Goldblum (62) a Emilie Livingston (32)

    Autor: profimedia.cz
    Svatba na spadnutí

    Oblíbený herec byl dlouhou dobu považován za hollywoodského bouřliváka, střídal ženy jako ponožky. Ale s přibývajícím věkem se rozhodl, že se chce usadit. A mladá přítelkyně mu zřejmě vyhovuje. Proto ji v létě požádal o ruku a koupil jí prsten s obrovským briliantem.

  • Karel Gott (74) a Ivana Gottová (37)

    Autor: Foto: D. Kudrát, M. Hykl
    Vydrží jim to?

    Zlatý slavík si vždy vybíral mladší přítelkyně. A pravidelně je po letech měnil za mladší. Ivana si ho k sobě ale připoutala. Je jediná, kterou si starý mládenec vzal. A oba jsou jedním z nejstabilnějších párů našeho šoubyznysu. 

     

  • Hugh Hefner (88) a Crystal Harris (28)

    Autor: Profimedia.cz
    Tohle už je moc!

    „Žádný věkový rozdíl nevnímáme,“ říkají multimilionář a bývalá playmate časopisu Playboy. On tvrdí, že až teď, na stará kolena, našel opravdovou lásku, se kterou navíc úplně omládl. Ona zase říká, že Hugh je ten pravý. A že mu bylo 60, když se ona narodila? Nevadí!

  • Roberto Cavalli (74) a Lina Nilson (27)

    Autor: profimedia.cz
    Chytnem druhej dech...

    Návrhář chytil s novou přítelkyní ne druhý, ale rovnou třetí dech. Randí s ní už od roku 2008 a nepřestává ji rozmazlovat. Nejčastěji na své obrovské luxusní jachtě.

  • David Hasselhoff (62) a Hayley Roberts (27)

    David Hasselhoff vsadil na krev a na párty přišel jako postřelený mafián, zatímco Hayley Roberts se stereotipně nasoukala do oblečku kočičí ženy
    Autor: profimedia.cz
    Hledá se srdce...

    Když spolu tihle dva začali v roce 2011 chodit, všichni říkali, že jim to rozhodně nevydrží. Že David jen hledá povyražení. Ale už jsou spolu dva roky a šušká se, že plánují svatbu. A dokonce i potomka… David prostě ztratil hlavu, srdce i rozum.

Autor: ali, roh
Diskuse ke článku
.