Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Týden na síti: Absolonová s břichem jako zeměkoule, Solaříková s kolečkem

  • 10. října 2015 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit? Nakoukněte do jejich soukromého života!

  • Kate Hudson

    Kate Hudson a její vyrýsované břicho.
    Autor: Instagram.com

    Kate Hudson je sportovní nadšenec, to se ví. Díky tomu má i ve 36 letech a po dvou dětech vyrýsovanou postavu a břicho pevné jako skálu. Proč se tím nepochlubit na Instagramu?

  • Karolína Kurková

    Syn Karolíny Kurkové a jeho první vypadlý zub.
    Autor: Instagram.com

    Veleúspěšná modelka pocházející z Děčína Karolína Kurková zveřejnila foto, na kterém její syn Tobin (5) pyšně ukazuje svůj první vypadlý zub. V současnosti je podruhé těhotná a druhého potomka s manželem přivítá už v listopadu.

  • Katy Perry

    Katy Perry na Machu Picchu.
    Autor: Instagram.com

    Katy Perry (30) si udělala cestu do Peru na Machu Picchu. Při šplhání na vrchol hory Huayna Picchu (ta velká hora, která se tyčí přímo za městečkem) si užila dechberoucí panoramata! 

  • Monika Absolonová

    Zpěvačce Monice Absolonové (39) už zanedlouho syn Tadeáš otočí život vzhůru nohama. Na svět by měl přijít už 20. listopadu. Přestože má Monika pořádné břicho, od jejího milovaného zpěvu ji nic neodradí a elánu má na rozdávání. Koncem září v osmém měsíci těhotenství uspořádala narozeninový koncert, který se setkal s ohromným ohlasem ze strany jejích fanoušků.

    Na svém facebookovém profilu v pondělí zveřejnila selfie s vtipným trikem:

    Monika Absolonová už má pořádný pupík!
    Autor: Facebook.com

    Snímek Monika doplnila rozsáhlým komentářem: "Dobré ráno!!! Moc děkuju holkám za tohle překrásné tričko! Moc mě baví:) Jakou jste měli neděli? Já krásnou! Uvařila jsem 44 bramborových plněných knedlíků uzeným masem a s česnekovým zelím a po návštěvě nejbližších už nejsou:) tak mám radost! Každopádně jsem nemohla nekoukat na Vzpomínky na Afriku... Viděla jsem tentokrát jen půlku filmu a stejně jsem bulela:))) krásné pondělí a pravou do nového týdne:)"

  • Sarah Jessica Parker

    Sarah Jessica Parker v Peru.
    Autor: Instagram.com

    Sarah Jessica Parker (50) alias Carrie ze Sexu ve městě se doslova zamilovala do bambulí, na které narazila na trhu v Limě, hlavním městě Peru. "Žádné tu nezbyly," napsala k fotografii. Den si užila procházením se po městě a také se vyfotila se svými obdivovateli v jedné z restaurací! 

    Bambulky, do kterých se na trhu v Peru zamilovala Sarah Jessica Parker.
    Autor: Instagram.com

  • Jitka Boho

    Jitce Boho těhotenství moc sluší!
    Autor: Facebook.com

    Miss a zpěvačka Jitka Boho (23) se také pochlubila rostoucím bříškem. Takto oblečená vyrazila na událost Nej sestřička 2015. Dítě čeká se svým manželem – bubeníkem Lukášem Boho, kterého si vzala v létě. 

  • Patricie Solaříková

    Patricie Solaříková se pustila do štípání dříví.
    Autor: Facebook.com

    Patricie Solaříková (26) se tvrdé práce nebojí. Volný den strávila štípáním dříví! Nedávno se také vrátila ke blond barvě. Co myslíte, sluší jí to takto víc než jako brunetě?

Autor: luh
Diskuse ke článku
.