Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kuchařová a Brzobohatý si pořídili hrabáče a poklonili se knížeti Václavovi!

30. září 2015 | 06:00

Krásné Miss World 2006 a jejímu příteli Ondřejovi Brzobohatému se dostalo cti pokřtít dvouměsíční mládě hrabáče kapského. Jaké jméno mu vybrali?

Dvouměsíční hrabáč kapský se narodil samici Kvídě 26. července a dostal jméno Kito. Křtiny probíhaly ve sváteční den 28. září, kdy zoo oslavila také své 84. výročí založení. Taťána Kuchařová s Ondřejem Brzobohatým se stali Kitovými kmotry a jako druhé jméno mu vybrali Felix. 

Slavný pár si společně užil krásný den. "Poté jsme se přesunuli na Hrad položit květiny u T.G.M. a poklonit se knížeti Václavovi v katedrále svatého Víta. Pro tu příležitost jsem si vzala i spešl manžety," napsala Taťána k fotce.

Ondřej s Taťánou ctí české tradice:"Poté jsme se přesunuli na Hrad položit květiny u T.G.M. a poklonit se knížeti Václavovi v katerále svatého Víta. Pro tu příležitost jsem si vzala i spešl manžety."
Autor: instagram.com/tatianakucharova/

Dvojice den zakončila vinobraním a svátečním jídlem v podobě svíčkové. Taťána se v půli července obarvila nazrzavo, ale nyní je to už minulostí, vrátila se ke své blond barvě!

Taťána se znovu vrátila ke své blond barvě.
Autor: instagram.com/tatianakucharova/

Líbila se vám Taťána více v zrzavých vlasech?
26,6%
73,4%
Děkujeme za Váš hlas!
37 hlasů
102 hlasů

Autor: luh