Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Týden na síti: Kde má nový byt Lucie Bílá a kam si vyšla nenalíčená Iva Kubelková?

  • 26. září 2015 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit? Nakoukněte do jejich soukromého života!

  • Simona Krainová

    Simona Krainová na dovolené s rodinou
    Autor: instagram.com/simonakrainova

    Modelka Simona Krainová (42) si s rodinou užívá další dovolenou u moře, ale slunce se jim kamsi schovalo. Špatné počasí si proto vynahrazují jinak! Na fotce je Simona se svým tchánem Karlem Vágnerem.

  • Andrea Verešová

    Andrea Verešová
    Autor: Facebook.com

    Okouzlující jako vždy! Andrea Verešová se objevila na prezentaci nových modelů německých vozů v Karlíně v odvážném celobílém outfitu. Pod bílé sako si nevzala podprsenku a je nad míru jasné, že všem pánům se v místnosti musel tajit dech!

  • Monika Absolonová

    Mazlíček Moniky Absolonové se jmenuje Jonáš.
    Autor: Facebook.com

    Monika Absolonová se pochlubila na Facebooku fotkami svého psa Jonáše, když mu byly tři měsíce a nyní, když je už o tři roky starší. "Ve skutečnosti je roztomilejší," komentovala foto.

  • Lucie Bílá

    Lucie Bílá ve svém novém bytě na Slovensku
    Autor: Facebook.com

    Lucie je od poloviny září jednou nohou v Česku a druhou u našich slovenských sousedů. V Bratislavě si totiž pořídila byt. "Vždy jsem a budu Českoslovenka," napsala k fotce.

  • Iva Kubelková

    Iva Kubelková s partnerem na houbách
    Autor: Facebook.com

    Houby už konečně začaly růst, a tak se pro ně vydala do lesa i modelka a moderátorka Iva Kubelková se svým přítelem Georgem Jiráskem. "Tak jsem na procházce lesem potkala Lorda Voldemorta. Musela jsem se s ním vyfotit!"

Autor: luh
Diskuse ke článku
.