Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nej outfity upynulého týdne: Mohou být kalhoty a sako sexy?

  • Které slavné ženě to minulý týden slušelo nejvíce?
    15. září 2015 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Heidi Klum (42)

    Heidi Klum
    Autor: profimedia.cz

    Top modelka Heidi Klum vyrazila minulý týden na módní show Project Runway v New Yorku a pro tentokrát nechala oblíbené šaty doma. Vyměnila je za rudý kalhotový kostýmek, který díky zvonovým nohavicím a absenci košile nebyl ani trochu fádní. Krásná Heidi ukazuje, že sexy můžete být i v kalhotách a prodlouženém sáčku. Inspirujte se!

  • Natalie Portman (34)

    Natalie Portman
    Autor: profimedia.cz

    Oblíbená herečka a nyní i režisérka Natalie Portman představila minulý týden na filmovém festivalu v Torontu svůj filmový debut A Tale of Love and Darkness. K této příležitosti oblékla nádhernou krajkovou róbu Lanvin v tělové barvě, ve které však působila trochu jako bledulka. Světlým typům zkrátka tělové odstíny nelichotí. Na bronzové pleti by však propracovaná róba vypadala dokonale.

  • Naomi Watts (46)

    Naomi Watts
    Autor: profimedia.cz

    Křehká herečka Naomi Watts snad zastavila čas! Na filmovém festivalu v Torontu přišla podpořit snímek Demolition, kde si zahrála po boku Jakea Gyllenhaala, a vypadala fantasticky. Tedy alespoň, co se účesu, líčení a šperků týká. Kaskádovité šaty s volánky krásné herečce s dokonalými křivkami totiž deformovaly postavu a celkově jí vůbec nesedly. Naomi svou volbou rozpoutala diskuze o tom, že její postava už není to, co bývala, a proto se skrývá za neforemné šaty. My tomu nevěříme a módní přešlap jí odpouštíme!

  • Jessica Alba (34)

    Jessica Alba
    Autor: profimedia.cz

    Přestože hereččina kosmetická firma Honest Company čelí obvinění z prodeje nekvalitních produktů, Jessica se rozhodla hodit problémy za hlavu a představila v newyorském hotelu SoHo zbrusu novou kosmetickou řadu. V efektních "dvojšatech" protkaných světle růžovou nití vypadala jako anděl. Skvěle působil i kontrast sněhobílé s neonově růžovými lodičkami. Matka dvou dětí? Klobouk dolů!

  • Penélope Cruz (41)

    Penélope Cruz
    Autor: profimedia.cz

    Na premiéře filmu Ma ma rozhodně nemohla chybět jeho hlavní hvězda, španělská herečka Penélope Cruz. Ta si na speciální příležitost oblékla černé Chanel šaty se spadlými rameny. Délka i odvážný výstřih herečce lichotily. Jen málokdo by věřil, že už má čtyřicítku za sebou.

Diskuse ke článku
.