Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

8 slavných žen, které marně bojují s váhou!

  • 19. září 2015 | 06:00

    Jednou hubené jako lunt, podruhé ženy typu "krev a mléko" nebo dokonce skoro obézní. Kterou z celebrit stále trápí jojo efekt a které se podařilo se tukových zásob zbavit jednou provždy? Jaké je jejich tajemství?

  • Kelly Osbourne

    Kelly Osbourne v roce 2007, 2009 a nyní.
    Autor: Profimedia.cz
    Dcera slavného rockového zpěváka nikdy nebyla kost a kůže. V roce 2009 se ale rozhodla se svými kily zatočit. Důvodem byl posměch, navíc trpěla křečemi a rozhodla se radiálně změnit svůj životní styl. Díky půlhodinovému cvičení každý den se jí podařilo shodit 22 kilogramů. "Většinou dělám kardio, běhám na bežícím pásu nebo třeba cvičím jógu nebo s činkami," říká Kelly (30). Nejvíce si ale oblíbila cvičení s obručí hula hoop a k postavě snů jí také dopomohl tanec, protože v roce 2009 se zúčastnila americké taneční soutěže Dancing with the Stars. Sice pak v roce 2013 pár kil znovu nabrala, ale v současné době je nejspíše ve své nejlepší formě a jen září. Posuďte sami!
  • Christina Aguilera

    Christina na začátku své kariéry v roce 2000, 2012 a nyní.
    Autor: Profimedia.cz

    Když v roce 1999 začínala mladičká zpěvačka svou kariéru, při svých 156 cm nevážila ani 50 kilogramů. To se ale brzy začalo měnit a ručička váhy stoupala nahoru. Poté Christina (34) vždy střídavě boj s kily vyhrávala i prohrávala. Tentokrát na tukové zásoby zaútočila efektivněji a zatím se jí daří váhu držet pod kontrolou. Minulý srpen totiž porodila dceru Summer Rain a do půl roku po porodu se mohla pyšnit výstavní postavou. V čem tkví její tajemství? Kromě toho, že si hlídá jídelníček, se prý zamilovala do jógy. 

  • Kelly Clarkson

    Kelly Clarkson ve svém štíhlejším období a nyní.
    Autor: profimedia.cz

    Kelly Clarkson (33) je s jojo efektem velká kamarádka. Nebo nepřítelkyně? Během kariéry, kterou odstartovala vítězstvím v soutěži American Idol v roce 2002, jsme ji už několikrát viděli s odhaleným plochým břichem, poté s několika kily navíc, a najednou opět měla postavu jako lusk. V rozhovoru v The Ellen DeGeneres Show se svěřila s tím, že s váhou to má podle nálady. "Někdy jsem jednoduše více ve ´fit náladě´ a dělám kickboxing a někdy mám spíš náladu na to si dát jen sklenku vína." Minulý rok v červnu porodila dceru River Rose. Zdá se, že Kelly je v současnosti ve své línější fázi. 

  • Jessica Simpson

    Jessica Simpson v roce 2005, 2012 a teď.
    Autor: Profimedia.cz

    Pětatřicetiletá zpěvačka byla vždy útlá jako proutek. Když v roce 2012 čekala dceru, chtěla si to podle jejích slov "užít, ale netušila, že bude tak těžké poporodní kila shodit". Jen o rok později následoval porod syna a krásná blondýnka skončila s 32 kilogramy navíc. Jak se jí s nimi podařilo zatočit? Třikrát týdně trénink s trenérem, dvakrát týdně kardio trénink. "Navíc děti udržují váš metabolismus stále v chodu," dodává Jessica.  

  • Kirstie Alley

    Kirstey Alley v roce 2012 a nyní.
    Autor: Profimedia.cz, twitter.com

    Herečka Kirstie Alley (64) by mohla o jojo efektu vyprávět. V boji se svými nadbytečnými kilogramy byla nejúspěšnější v roce 2011, kdy shodila 45 kg. Nemalý podíl na tom měla účast v americké taneční soutěži Dancing with the Stars. Že by tanec byl tím nejlepším receptem na zhubnutí?! Nicméně herečka po skončení soutěže pohybu opět moc nedala a kila znovu přibývala. Minulý rok v dubnu se ale znovu vrátila ke zdravějšímu životnímu stylu a podařilo se jí shodit 25 kg. Uvidíme, jak dlouho to Kirstie vydrží tentokrát. 

  • Ilona Csáková

    Ilona v roce 2000, pak s kily navíc a nyní má opět krásnou postavu.
    Autor: Profimedia.cz,

    Ilona Csáková (44) přiznala, že boj s kily je její celoživotní záležitostí. Minulý rok se jí podařilo zhubnout 20 kilogramů a tentokrát se jojo efektu vyhnula, protože i v současnosti má pořád krásnou štíhlou postavu. Kromě zdravého jídelníčku pravidelně cvičí pilates. Jen tak dál! 

  • Jennifer Hudson

    Jennifer Hudson měla dříve korpulentní postavu, poté dramaticky zhubla a nyní je na ježka!
    Autor: Profimedia.cz, instagram.com

    Zpěvačka Jennifer Hudson (34) všem vyrazila dech, když se jí v roce 2011 podařilo zhubnout z velikosti 46 na 36. Jak to dokázala? Pět dní v týdnu dřela s trenérem a samozřejmě upravila jídelníček. Celý režim si nechala na míru předepsat od amerického klubu pro skupinové hubnutí. I když pár kilo opět nabrala a nechala se ostříhat na ježka, vypadá božsky.  

  • Ivana Christová

    Ivana Christová v roce 2006 a nyní.
    Autor: Profimedia.cz

    Československá miss z roku 1989 oslavila z srpnu 45. narozeniny a kromě jejích kariérních úspěchů o ní z médií slýcháváme také kvůli boji s nadbytečnými kily. Za její dokonalou modelkovskou postavou v době výhry bylo neustálé diety. To se pak podepsalo na jejím zdravotním stavu a kila pomalu, ale jistě šla nahoru. Přestože se snažila hubnout snad na sto způsobů, vždy se dostavil jojo efekt. Minulý rok v zimě se zúčastnila slovenské taneční soutěže Tanec snů a díky tvrdým tréninkům se jí podařilo trochu shodit, tak snad jí to tak půjde i nadále.

Autor: luh
Diskuse ke článku
.