Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Meryl Streep vypadá v novém filmu nejméně o 20 let mladší!

10. září 2015 | 06:00

Herečka nyní září v kinech ve svém nejnovějším filmu. Hraje v něm stárnoucí rockovou hvězdu, která se snaží odčinit chyby, které napáchala během svého divokého života. Hádali byste, že je jí ve skutečnosti šedesát šest let?

My rozhodně ne. Meryl Streep má v novém filmu Nikdy není pozdě úplně jinou vizáž, než bychom u ní čekali. Její postava Ricki je totiž celým srdcem rockerka a hudbou doslova žije. Kvůli ní nechala i celou svou rodinu za sebou, ale nyní se snaží napravit to, co během let napáchala, a vrací se domů ke své už dospělé dceři a exmanželovi. Meryl ve snímku opět předvádí svůj úžasný zpěv, a aby toho nebylo málo, kvůli roli se dokonce naučila hrát na kytaru. 

Ve filmu si zahrála se svou nejstarší dcerou Mamie Gummer (32), která představovala i Rickiinu filmovou dceru. Později přiznala, že si jejich falešné hádky docela užívala. Meryl na to řekla: "Nevím, kde se to v ní vzalo, ale je pravda, že si ječení na mě užívala." Jejich vztah je ale na hony vzdálený tomu filmovému, v reálném životě jsou si velmi blízké.

2399031:gallery:true:true

Meryl má ještě další tři děti: Grace (29), která se také věnuje herectví, Louisu (24), která pracuje jako modelka, a syna Henryho Wolfa (35). Jejich otcem je Don Gummer, za kterého se Meryl provdala v roce 1978.

Autor: luh