Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Plus size vlogerka se zastává silnějších žen: Proč bychom nemohly nosit bikiny?

10. září 2015 | 06:00

Video blogerka Loey Lane (22) často čte pod svými příspěvky nehezké komentáře ohledně své váhy a volby plavek. Tomu se ale rozhodla udělat přítrž a natočila video, kde názory, že silnější ženy by neměly nosit dvojdílné plavky, vyvrací.

Loey se na svém YouTube kanálu a Instagramu věnuje hlavně kosmetice a módě a společně se spoustou pozitivních ohlasů od svých fanoušků také musí číst i negativní komentáře.

Před nějakou dobou jí už ale došla trpělivost a rozhodla se zastat těch žen, které nemají sice míry modelek, ale i tak si mohou dovolit nosit dvojdílné bikiny. A vlastně všechno, co si zamanou, protože: "Proč by vám měl někdo diktovat, co si máte vzít na sebe, jen proto, že se jim to nelíbí?" argumentuje Loey.

Loey se v plavkách cítí sebevědomě.
Autor: https://instagram.com/loeybug/

Ve videu se tedy Loey snaží vyvrátit všechny argumenty pro to, že by silnější ženy neměly nosit dvojdílné plavky. Nejčastěji slýchá, že takovéto plavky nevypadají na silnějších ženách dobře. "S tím musím nesouhlasit, krása je subjektivní a každý to vnímá jinak," říká Loey. "To, co se nelíbí jednomu, neznamená, že to odsoudí i druhý."

Další věcí, kterou považuje za absurdní, je to, že odhalená žena s kily navíc údajně pohoršuje ostatní. Na to namítá, že u jiných typů postav to tak není a nikdo nezakazuje hubené ženě nosit šortky, protože to někoho pohoršuje. Tento argument tedy také neprošel.

Loeyinou láskou je kromě kosmetiky i móda.
Autor: https://instagram.com/loeybug/

Ve virtuální realitě je až příliš snadné nechat pod jakýmkoli příspěvkem negativní a odsuzující komentář. Žádná žena ani muž nepotřebuje něčí souhlas k tomu, co smí nosit, a nikdo nemá právo to někomu nakazovat. "Každý si může obléct to, co chce," uzavírá Loey.

Na celé její video se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...
Proč by silnější ženy neměly nosit dvojdílné plavky • VIDEO: https://www.youtube.com/channel/UC39eHhTEqiBlqRbmIIYjm-g

Autor: luh