Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nej outfity uplynulého týdne: Rita Ora vsadila na nahotu, Beyoncé na zjev anděla

  • 8. září 2015 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Kristen Stewart (25)

    Kristen Stewart
    Autor: profimedia.cz

    Americká filmová a televizní herečka Kristen Stewart, která se nejvíce proslavila rolí Belly Swan ve filmové sérii Stmívání, nemohla chybět na už 72. filmovém festivalu v Benátkách, kde v sobotu proběhla premiéra filmu Equals. Všem přítomným vyrazila dech, když se na červeném koberci objevila v nádherných krajkových šatech od Chanela s rukávy po lokty a prýmky na ramenou. V stříbřitě šedé róbě s asymetrickým lemem z podzimní kolekce haute couture vypadala naprosto perfektně. Na nohy si obula stříbrné lodičky a přirozený make-up doplnila výrazně červenými rty.

  • Alessandra Ambrosio (34)

    Alessandra Ambrosio
    Autor: profimedia.cz

    Brazilská modelka Alessandra Ambrosio, která sklízí úspěchy i po třicítce, odhalila bezchybné křivky a vypracované boky v extravagantní bílé průsvitné róbě. Ta nikoho nenechala na pochybách, že si obdivovaný andílek Victoria´s Secret doma prádlo nezapomněl. Model doplnila bílými krajkovými střevíčky Christian Louboutin a nepřehlédnutelnými diamantovými náušnicemi.

  • Diane Kruger (39)

    Diane Kruger
    Autor: profimedia.cz

    Nekonvenční model si vybrala německá herečka a bývalá modelka Diane Kruger, která má tu čest být letos členkou hlavní poroty. Jedním z modelů, které zatím předvedla, byly i  poněkud netradiční černé květované minišaty z kolekce Thornton Bregazzi Resort jaro/léto 2016 v námořnickém stylu. K nim si obula vyšší černé kotníkové boty, které zdůraznily její štíhlé nohy.

  • Beyoncé (34)

    Beyoncé
    Autor: profimedia.cz


    Americká zpěvačka, herečka, producentka, textařka, módní návrhářka a šestnáctinásobná držitelka prestižních cen Grammy Beyoncé zveřejnila minulý týden na Instagramu fotky, na nichž pózuje v nádherných bílých minišatech s dlouhým rukávem, které zdobí aplikace z ručně háčkované krajky. A vypadá v nich téměř jako anděl. Šaty doplnila pohodlnými žabkami Chanel v korálové barvě.

  • Rita Ora (24)

    Rita Ora
    Autor: profimedia.cz

    To, že se Rita Ora za své dobře stavěné tělo rozhodně nestydí, dokázala svým odvážným modelem. Na předávání cen MTV Video Music Awards dorazila v šatech, které jí zapůjčila známá módní návrhářka Vera Wang. V dramatickém modelu, který víc odhaloval, než skrýval, se sukní z obrovských pštrosích per připomínala černou labuť. A stejně hrdě se i nesla.

     

     

     

Diskuse ke článku
.