Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nej outfity uplynulého týdne: Vítězí čerstvě vdaná Jennifer Aniston!

  • Jak se slavné krásky minulý týden oblékly?
    25. srpna 2015 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Vanessa Hudgens (26)

    Vanessa Hudgens
    Autor: profimedia.cz
    Jednotlivé prvky outfitu, který herečka Vanessa Hudgens oblékla na společenskou akci Industry Dance Awards, jsou stylové a nápadité. Jako celek však model působil jako jeden velký nepořádek! Hořčicová barva sice Vanesse k opálené pleti dokonale sedne, ale šaty jsou jí příliš velké. Navíc se k nim absolutně nehodí stříbrné lodičky ani masivní dřevěné náramky. Snaha o kombinaci bohémského a elegantního stylu se příliš nevydařila...
  • Selena Gomez (23)

    Selena Gomez
    Autor: profimedia.cz
    Mladá herečka Selena Gomez se minulý týden ukázala v ulicích New Yorku v šedém crop topu a kožené áčkové sukni a vyvrátila pomluvy, že je v poslední době poněkud oplácaná. Naprosto vhodně zvolila i doplňky, a tak se teenagerky a mladé odvážné ženy po celém světě mají zase kým inspirovat.
  • Demi Lovato (23)

    Demi Lovato
    Autor: profimedia.cz
    Mladá zpěvačka Demi Lovato nikdy neměla postavu jako modelky z přehlídkových mol, ale na své ženské křivky je patřičně hrdá. Proto jí nedělá problém obléknout ultrakrátké šatičky s výstřihem, ve kterých i s pár kilogramy navíc vypadá naprosto fantasticky. Rafinovaný střih zpěvačce navíc zužuje pas a prodlužuje nohy. Demi to umí!
  • Jennifer Aniston (46)

    Jennifer Aniston
    Autor: profimedia.cz
    Čerstvě provdaná Jennifer Aniston Theroux se poprvé od svatby ukázala na veřejnosti a je vidět, že jí manželský život opravdu prospívá. Po návratu z romantických líbánek na ostrově Bora Bora se ukázala na slavnostní premiéře filmu She's Funny That Way v elegantním overalu, který jí padl jako ulitý. Dokonalé byly i zlaté doplňky a především zbrusu nový diamantový prsten. Jennifer je zkrátka hvězda!
  • Olivia Palermo (29)

    Olivia Palermo
    Autor: profimedia.cz
    Módní ikona Olivia Palermo vypadá dokonale, i když se jde jen projít se svým neméně stylovým manželem. Hit letošního léta – top se spadlými rameny – ve spojení s jednoduchými slim džínami vytváří jedinečnou kombinaci. Pak už jen stačí nazout nepřehlédnutelné balerínky a do ruky vzít zářivou kabelku v letních barvách. Titul módní ikony jí patří právem.

Diskuse ke článku
.