Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Beyoncé na titulní straně Vogue: Sexy jako nikdy předtím!

28. srpna 2015 | 06:00

Třiatřicetiletá zpěvačka nikdy nezklame. Zářijové vydání amerického Vogue bychom si koupili už jen kvůli ní. Prohlédněte si fotky a video ze zákulisí focení!

Titulní strana zářijového vydání Vogue, to je vždy velká záležitost. Jde totiž o nejobsáhlejší číslo v roce a být na jeho titulní straně je opravdu poctou. A kdo jiný by tam měl být než Queen B, neboli Beyoncé?

Série úchvatných fotografií je dílem známého fotografa Maria Testina a na snímcích se můžete pokochat nádhernými róbami od Marka Jacobse (ty na titulní straně), Stelly McCartney nebo Versace.


Fotky, které vznikly pro zářijové číslo Vogue.
Autor: instagram.com/beyonce

Na titulce "módní bible" Beyoncé zazářila už v roce 2013 a na fotkách uvnitř časopisu zapózovala i se svou dcerkou, tehdy 11měsíční Blue. Existuje vůbec fotka, na které by to Beyoncé neslušelo? Pochybujeme!

Tuto fotku byste našli uvnitř časopisu Vogue v roce 2013. Blue zde bylo 11 měsíců.
Autor: instagram.com/beyonce

Na svém Instagramu se také nedávno se svými fanoušky podělila o další fotografie ze svého soukromí. Se svým manželem a Blue Ivy se projížděla na motorovém člunu a svou dcerku oblékla do stejných plavek, jaké měla ona sama. Další foto v galerii!

Beyoncé se svou roztomilou dcerkou
Autor: instagram.com/beyonce

A jak focení pro Vogue probíhalo?

Autor: luh