Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Ewa Farna a Salma Hayek ukazují křivky!

  • Jak to minulý týden slušelo slavným kráskám?
    11. srpna 2015 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Lea Michele (28)

    Lea Michele
    Autor: profimedia.cz
    Americká herečka Lea Michele, kterou znáte především jako Rachel z muzikálového seriálu Glee, oblékla na večírek americké televizní sítě FOX stylový overal se širokými nohavicemi. Správný střih herečce zvýrazňoval útlý pas a prodlužoval nohy. Lea správně zvolila i decentní plážové vlny a nápadnou rtěnku v odstínu lila. Jediné, co kazí výsledný dojem, je absence psaníčka.
  • Sarah Jessica Parker (50)

    Sarah Jessica Parker
    Autor: profimedia.cz
    Módní ikona Sarah Jessica Parker navštívila premiéru nového muzikálu Hamilton a všem vyrazila dech svou velkolepou róbou z dílny Elie Saab. Smaragdově zelené šaty seriálové Carrie padly jako ulité a nechaly vyniknout její přednosti. Mladistvý účes a bezchybné svěží líčení jí zase ubraly hned několik let. Je zkrátka dokonalá!
  • Ewa Farna (21)

    Ewa Farna
    Autor: profimedia.cz

    Zpěvačka Ewa Farna nechyběla na párty televize Prima, kde mimo jiné zazpívala novou znělku ke druhé řadě seriálu Vinaři. Tropické odpoledne strávila ve sněhobílých šatech áčkového střihu, které její žensky tvarované postavě lichotí. Skvělou volbou byl i zlatý pásek, který opticky vytvaroval pas a skvěle ladil s metalickými sandálky. Celkový dojem by byl perfektní, kdyby šaty měly alespoň krátký rukáv, ale kdo by se v tropických teplotách trápil v rukávu? Svěží a mladistvé! Tohle se povedlo, Ewo!

    Video se připravuje ...
    Ewa Farna nazpívala novou píseň k druhé řadě Vinařů • VIDEO: Adam Balažovič
  • Susan Sarandon (68)

    Susan Sarandon
    Autor: profimedia.cz

    Stejnou premiéru jako Sarah Jessica Parker si na Broadwayi nenechala ujít ani oscarová herečka Susan Sarandon, která za necelé dva měsíce oslaví šedesáté deváté narozeniny. Černé midišaty s geometrickými vzory a rafinovanými průstřihy na rukávech jí perfektně padly. Absolutním fiaskem však byly kotníkové kovbojské boty, které se nehodily nejen k elegantním šatům, ale ani na červený koberec. I tento módní přešlap však filmové legendě promineme, protože vypadá zkrátka perfektně!

  • Salma Hayek (48)

    Salma Hayek
    Autor: profimedia.cz

    Mexické herečce s dokonalými proporcemi by jen málokdo věřil, že jí padesátka klepe na dveře. Minulý týden byla hostem talk show Good Morning America a k této příležitosti oblékla vzdušnou áčkovou sukni, romantickou halenku s průsvitnými rukávy a nechyběly samozřejmě ani sandálky na pořádně vysokém podpatku. Kombinace vrchního a spodního dílu působila téměř jednotně a zvýrazňovala hereččiny dokonalé proporce, o kterých se v noci zdá mužům po celém světě. Skvělým zpestřením outfitu byly kulaté sluneční brýle, které hranatým obličejům skutečně sluší!

Diskuse ke článku
.