Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Čtyřicátnice milují rafinované šaty a asymetrii!

  • Jak to minulý týden slušelo slavným kráskám?
    4. srpna 2015 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, luxusních večírků a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Eva Longoria (40)

    Eva Longoria
    Autor: profimedia.cz
    Čtyřicátnice Eva Longoria vypadá stále stejně výborně, jako když před jedenácti lety začala natáčet seriál Zoufalé manželky. Jedinou drobnou změnou je, že má krásná herečka lehce povolené bříško, které však šalamounsky zakrývá pomocí rafinovaných šatů. Minulý týden oblékla královsky modré pouzdrové šaty s černobílými vzory na bříšku, které drobnou nedokonalost perfektně zamaskovaly. Jediné, co celkový dojem ruší, je kožená bunda, kterou si Eva před focením nestihla odložit.
  • Jitka Schneiderová (42)

    Jitka Schneiderová
    Autor: profimedia.cz
    Oblíbená česká herečka Jitka Schneiderová ví, co jí sluší, a s módou si rozumí. Zavinovací šaty se zvýrazněným pasem její štíhlé postavě sluší a vytvářejí naprosto dokonalou ženskou siluetu. Skvěle ladí i sandálky na podpatku. Jen ta velká černá kabelka by se dala nahradit o něco méně praktickým, ale elegantnějším maxipsaníčkem.
    Video se připravuje ...
    Jitka Schneiderová představila nový komediální seriál • VIDEO: Adam Balažovič
  • Tyra Banks (41)

    Tyra Banks
    Autor: profimedia.cz
    Americká modelka se rozhodla zbavit se své lesklé hřívy a dvaadvacátou řadu pořadu Amerika hledá topmodelku odstartovala se sestřihem na kluka. K této příležitosti oblékla dramaticky rudé šaty asymetrického střihu, které obepínaly celé její superštíhlé tělo. Tyra zkrátka potvrdila, že rozhodně patří mezi velikány módního průmyslu.
  • Christina Applegate (43)

    Christina Applegate
    Autor: profimedia.cz
    Hvězda seriálu Ženatý se závazky Christina Applegate alias Kelly Bundová vyrazila minulý týden na premiéru nového filmu Bláznivá dovolená, kde se setkala se svým seriálovým bratrem Budem Bundou. K této příležitosti oblékla černé pouzdrové šaty bez ramínek, které díky asymetricky řešenému vršku nevypadaly vůbec obyčejně. Christina ukázala, že se bezpochyby řadí mezi ženy, které s přibývajícím věkem vypadají mnohem lépe než ve dvaceti.
  • Uma Thurman (45)

    Uma Thurman
    Autor: profimedia.cz
    Americká herečka se minulý týden prošla po ulicích Manhattanu v jednoduchých černých midišatech s efektním volánkem, které odhalily, že na jejím těle není ani gram tuku navíc. Se svými 181 centimetry zvolila pouze velmi nízké podpatky, které celkovému dojmu rozhodně neubraly.

Diskuse ke článku
.