Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jak teď vypadají Melounek a Bud ze Ženatý se závazky?

2. srpna 2015 | 06:00

Christina Applegate vyrazila na premiéru svého nového filmu Bláznivá dovolená a na červeném koberci se setkala se svým hereckým kolegou Davidem Faustinem, který v legendárním seriálu Ženatý se závazky ztvárnil jejího bratra Buda. Oba vypadají líp než před osmnácti lety!

Poznali byste dnes Al Bundovy děti? Christina (43) tento oblíbený seriál natáčela od roku 1987 a každý ji zná především jako Melounka. Díky tomu začala její kariéra strmě stoupat. Zahrála si ve filmech Mars útočí, Prostě sexy a také účinkovala v muzikálu na Broadwayi. 

Christině to na premiéře moc slušelo.
Autor: Profimedia.cz

V roce 2008 jí do života zasáhla rakovina prsu. Přišlo se na to v rané fázi a Christině se zákeřnou nemoc podařilo překonat. Od té doby se zapojuje do hnutí podporujících prevenci a výzkum rakoviny prsu. Je také vegetariánkou a bojuje za práva zvířat.

Co se týče jejího soukromého života, od roku 2008 žije s Martynem LeNoblem. O dva roky později se jim narodila dcera Sadia Grace. Nyní září v komedii Bláznivá dovolená.

Fanoušci Ala Bundy – můžete jásat! David Faustino (41) alias Bud Bunda totiž prozradil, že se připravuje nový díl, který bude na seriál navazovat, a do projektu půjdou i ostatní z původního obsazení. Víc ale už neřekl, a tak si budeme muset počkat, co z toho nakonec vyleze. David bude mít tedy velmi nabitý rozvrh, protože zanedlouho se jemu a jeho přítelkyni Lindsay Bronson narodí první potomek!

Autor: luh