Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slavné padesátnice v plavkách: Podívejte se, jak perfektně vypadají!

  • 1. srpna 2015 | 06:00

    Tyhle krásky už na dortu sfoukly padesát svíček, ale v jejich případě je věk opravdu jen pouhá cifra. Podívejte se na šest hollywoodských krásek, které prostě umějí stárnout a stále vypadají, jako by jim bylo třicet. Závidíme!

  • Helen Hunt (52 let)

    Krásná blondýnka z hollywoodských filmů už oslavila 52 let. Věřili byste tomu? Helen Hunt i po padesátce vypadá v bikinách naprosto úžasně!

    Helen Hunt už je přes padesát. Postavu má pořád krásnou.
    Autor: profimedia.cz

  • Demi Moore (52 let)

    Před dvaadvaceti lety sváděla Roberta Redforda ve filmu Neslušný návrh a od té doby vypadá pořád dokonale. Demi Moore už oslavila dvaapadesát, ale svou postavou na pláži konkuruje klidně i o třicet let mladším dívkám!

    Sexy Demi Moore ve filmu Charlieho andílci: Na plný plyn
    Autor: profimedia.cz

  • Brooke Shields (50)

    Od natáčení filmu Modrá laguna uteklo neuvěřitelných pětatřicet let. Věřili byste tomu? Hlavní hvězda filmu Brooke Shields se však skoro vůbec nezměnila.

    Brooke Shields
    Autor: profimedia.cz

  • Sandra Bullock (51 let)

    „Slečna drsňák“ Sandra Bullock ví, jak stárnout. Slavná herečka nedávno oslavila jednapadesáté narozeniny, přesto na jejím těle není jediný gram tuku navíc.

    Sandra vypadá v plavkách dokonale.
    Autor: profimedia.cz, instagram

  • Madonna (56 let)

    Královně popu Madonně už dokonce táhne na šedesát. Její postava je opravdu neuvěřitelná. Přesto obdivujeme, že se ve svém věku vyfotí úplně nahá a pošle snímek do světa. To chce pořádnou dávku odvahy!

    Madonna
    Autor: Instagram

  • Elle Macpherson (51 let)

    Další veteránka z módních mol, která už má oslavu padesátin za sebou. Elle Macpherson dostala během modelingové kariéry přezdívku The Body, protože její tělo miloval celý svět. Přezdívku může využívat v klidu dál, jelikož její tělo se od dob přehlídkových mol snad vůbec nezměnilo.

    Elle Macpherson vypadá jako dvacítka.
    Autor: profimedia.cz, instagram

Autor: red
Diskuse ke článku
.